Hozzátok hogyan viszonyulnak, viszonyultak a szüleitek mikor 16évesek voltatok? Engedékenyek?
azért kérdem, mert nyárára tervezzük 17 18 barátnőmmel és barátmmal hogy elmegyünk a tengerre. Pénzzel nincs gond, mert összegyűjtöttem, és a legtöbben már 20 22 évesek, tehát nagykorúból is van elég.
Titeket elengednének, elengedtek volnae? Én még nem kérdeztem rá, de nagyon félek. Eléggé féltenek, pedig tényleg vigyázom magamra...
szia:)
az én szüleim elég engedékenyek,de én viszont pont olyan vagyok,h "oké elengednek akárhova,de én meg nem megyek..."ha mondod,h van közetek nagy korú is,akkor biztos elengednek:)kérdezd meg;)
Balaton :) hozzánk ugyanannyira van, mint a tenger :P erdélyi vagyok :)
hát az a baj, hogy a kicsi vagyok és nagyon féltenek :( de voltam már valami 9 évesen a tengeren, a Balatonon is jópárszor de táborban mindig. Most is sokan mennénk, mint táborban, csak annyi, hogy ebből a 17 emberkéből kb 7et ismernek. De azokkal jóba vannak. A nagy tesóm szerint nem fognak elengedni :( Nem merek rákérdezni, félek hogy tényleg azt mondják, hogy nem :(
16 évesen biztos nem engedték volna meg:S
Most vagyok 18 és most lett volna az első, hogy elengedjenek külföldre. De végül nem jött össze:(
Miért nem mentek a Balcsira??? Oda elengednének.
Azért a 22 évesek bár nagykorúak, azért nem biztos, hogy felelősségteljesen gondolkodnak.
Én biztos nem engednélek el, ha csak fiatalok lennének ott.
22 éves nem tud vigyázni a 16ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!