Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzátok hogyan viszonyulnak,...

Hozzátok hogyan viszonyulnak, viszonyultak a szüleitek mikor 16évesek voltatok? Engedékenyek?

Figyelt kérdés

azért kérdem, mert nyárára tervezzük 17 18 barátnőmmel és barátmmal hogy elmegyünk a tengerre. Pénzzel nincs gond, mert összegyűjtöttem, és a legtöbben már 20 22 évesek, tehát nagykorúból is van elég.

Titeket elengednének, elengedtek volnae? Én még nem kérdeztem rá, de nagyon félek. Eléggé féltenek, pedig tényleg vigyázom magamra...

2010. jún. 30. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nah jah. látom erdélyi vagy. akkor hozzátok végülis közelebb is van, szóval reálisabb. talán.
2010. jún. 30. 19:07
 12/15 A kérdező kommentje:
hát igen ... közelebb van és határon sem kell túlmenni, nem kell papir ügyeket intézni
2010. jún. 30. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdez rá. Mit veszítesz.

De ha féltenek, akkor esélytelen.

2010. jún. 30. 19:08
 14/15 A kérdező kommentje:
igazad van ... meg kell próbálni...szoritsatok :D
2010. jún. 30. 19:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ!

Nem engedtek el :(

2010. júl. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!