Csak itt nálunk, vagy mindenhol ilyen engedékenyek a székelyekkel?
????
Nem igazán értem mi bajod. CSak akkor ha a két tanár azonos végzettségű és tapasztalatú.
Az utolsó mondatod az igaz.Különben is divat sajnálni őket.
A Kádár-rendszerben elég sokan jöttek át,politikai okoból.Azonnal kaptak lakást,jó állást,és mindenki segítette őket.
Ma már ez nem egyértelmű.A legtöbbjük csupán a jobb megélhetés reményében jön át.
Félreértés ne essék,semmi bajom a székelyekkel.Tudom.hogy Romániában nem a legjobb a helyzetük,de az itt élő magyaroké sem az.Azért nem adni itteni magyarnak munkát,hogy nekik legyen,számomra nem elfogadható.
Úgy látom megy már az uszítás a sajátjaink ellen.
Bocs kérdező nem ülünk fel ennek.
Csak idevágtál vmit ami vagy igaz vagy nem, de a hátterét nem tudjuk. Én még soha nem hallottam olyanról, hogy a határon túli magyarokkal kivételeztek, pedig nyitott szemmel járok.
Ha tényleg úgy volt minden, akkor minden bizonnyal meg volt az oka, hogy miért úgy történt, lehet, hogy mégiscsak a székely volt ügyesebb szakmailag, biztosan megnézték mit tud mielőtt felvették. Nem hiszem h csak úgy betoppant vna, hogy székely vagyok és fel is vették. Sztem rosszindulatú vagy kicsit.
"Sztem rosszindulatú vagy kicsit." Tisztában vagyok vele,én már csak ilyen vagyok :(
De mondom,hogy a kirugásos dolog tényleg megtörtént. Arra lennék kiváncsi,HOGY MI A F@SZÉRT KÜLÖNBEK ŐK MINT MI???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!