Csak itt nálunk, vagy mindenhol ilyen engedékenyek a székelyekkel?
ma 22:17
Ha lennél olyan kedves,légyszi linkeld be azt a néhány kérdést,mert lehet hogy az enyémek.
"A helyzet az,hogy amikor jelentkezett dolgozni,egyből felvették,és amíg az a tanár,aki itt született magyarban,azt nem vették fel,és az is tudott annyit,mint a székely,akkor őt miért nem vették fel elsőre?"
"az is tudott annyit"... Ezzel az égvilágon semmit nem támasztasz alá. 13 éves kispi.csák szoktak így érvelni. Lehet leszopta az igazgatót. Lehet tényleg jobb volt mint a másik. Nem mindegy? Te ne kivételezz velük bazki és kész. Nem tudom mi a f@sznak jó hogy itt uszítasz. Nem sok minden fog múlni rajta, ha van olyan ember az országban aki kivételezik vele, ha nincs.
Ilyen kérdést meg itt feltenni...biztos nem választ akartál kapni mert erre nem lehet válaszolni ennyi alapján amit leírtál. Ez csak arra volt jó hogy kiadd a dühöd meg ugasson pár ember oszt kész.
Én örülök neki,hoyg vannak ebben az orszáégban,akik támogatják a honfitársaikat,akik nyilvánvalóbban sokkal nehezebben érik el ugyanezt,mint az itteniek.Sajnos,míg az angol szóra nyolcan ugranak a buszon eligazítani a turistát,addig egy magyarul megszólítót leszarnak,mert azt hiszik kéreget.A cunami áldozatoknak milliárdokat küldünk,de a saját szegényeink felett átlépünk.Szégyen az is,hogy egy idetelepült magyart lerománozunk,leszerbezünk.
Mellesleg honnan tudod miért vették fel 15 évvel ezelőtt,amikor Te még csak most avgy általános iskolás?
Amúgy nem minden romániai magyar székely.Vannak csángók és vannak pl a nagyváradiak,akik nem a klasszikus értelemben vett Erdélyben élnek,hanem kb a Patriumban.
Amúgy annak,aki azt írja,hogy a Kádár-rendszerben kaptak mindent az téved.Lehet,hogy emberek támogatták őket,de az az ő döntésük.Én jobban örülök,ha magyarok települnek ide ,mint törökök,afrikaiak,vietnámiak.
14 éves vagy ,de Te tudod,hogy 15 éve azért kapta meg az állást,mert -bár ugyanolyan képzettsége volt,mint a riválisának-de kivételeztek vele.Nem hiszem,hogy nagyon beleláttál a papírokba,miért döntöttek születésed előtt mellette.Csak azt nem tudod,hogy egy közalkalmazotti állásra nem úgy megy a felvétel,mint ahogy a pék felveszi az unokaöccsét.Jelentkezés,elbírálás.
szerintem szimplán nem csíped a tanárt,és most itt sírod ki magad.Kreálj indokokat az utálatra,ha úgy érzed,attól lesz jogos.
amúgy szerinted milyen Hawaii van egy székelyföldi embernek Romániában vagy egy magyarországi tanárnak(a bruttó!! 120E fizujával)Te csak gondolod magadról,hogy sokat tudsz a 8.-os fejeddel,pedig csak a dackorszakodat éled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!