Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Molesztálás? Pedofil?

Molesztálás? Pedofil?

Figyelt kérdés
Le írnám a sztorit. Van egy 5 éves kislányom, aki ott aludt a dédi mamánál akinek van egy élettársa 2 éve! A lányom most aludt ott először, és azt állítja hogy a "bácsi" simogatta a nemiszervét.Amin nagyon ki borultam és hiszek is a gyereknek!! Mert 5 évesen ilyet nem hazudnak a gyerekek. Elvittem azonnal pszichológushoz, de eddig még nem tud semmit mondani. Viszont én úgy gondolom hogy w fel jelentést nem szeretném halogatni. Mivel az öreg bevalotta de ő azt mondta hogy simogatta a lányom hasát és "véletlen" lecsúszott a keze.. aha egész véletlen a gyerek nadrágjába. Várjunk még hogy a pszichológussal előbbre jutunk e, vagy azonnal feljelentés?
2022. ápr. 13. 14:11
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
44%

A gyakorlat az, hogy mivel nagy büntetések járnak érte, ezért alaposan kivizsgálják. Ha azt akarod hogy 44 alkalommal faggassák a gyereket, ne higgyenek neki, mivel egyszeri eset ezért semmi közvetlen bizonyíték nincs rá, simán letagadhatja.

A legjobb módszer hogy a párod alaposan elveri amikor nem látja senki. És többet nem találkozik a gyerekkel.

2022. ápr. 13. 14:17
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil, nem izgulok erre és még agyhalott sem vagyok! Szerinted ha szétverem a fejét azzal mivel vagyok előrébb? Nekem gondolnom kell a gyerekemre akit fel kell nevelnem! Viszont ezt semmiképp nem szeretném annyiban hagyni, nem úszhatja meg az a szemét. Nyilván lesz ennek még böjtje, de még nem most azonnal. Nem lesz elfelejtve.
2022. ápr. 13. 14:42
 3/28 A kérdező kommentje:
És ha esetleg felhívom és rögzítem a hívást, amiben el is mondja hogy de csak véletlen lecsúszott a keze?
2022. ápr. 13. 14:43
 4/28 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves lehet a dédi? A nagymama 60-70, a dédi 87? Hány éves lehet a dédi élettársa, 85-90????Hmmmmm🤔🤔🤔
2022. ápr. 13. 14:44
 5/28 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanmár! C kategóriásoknál a dédi maximum 60.
2022. ápr. 13. 14:52
 6/28 anonim ***** válasza:
12%
5# és ők azok??
2022. ápr. 13. 14:57
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk C-k. De ha ennyire érdekel pedig nem ez a lényeg a dédi 72 az élettárs meg 75. De nem ez a lényeg mint mondtam szerintem...
2022. ápr. 13. 15:18
 8/28 A kérdező kommentje:
A nagymama 54!
2022. ápr. 13. 15:18
 9/28 anonim ***** válasza:
89%
Én "véletlenül" eltornem a kezét. Meg beis vallotta az a szemét láda? Kezét törd el, jelentsd fel..
2022. ápr. 13. 15:23
 10/28 anonim ***** válasza:
93%

Ne hülyéskedjünk..

A gyerekim dédije nincs 80

( 22-24 voltak, amikor apu született, 44-46, amikor èn

72-74, amikor a lányom..)

Èn megtenném a feljelentést

Ha bevallotta, hogy lecsúszott a keze, akkor ott történt valami.

Felvètel nem számít..

2022. ápr. 13. 15:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!