Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is bír úgy hisztizni a...

Másnak is bír úgy hisztizni a gyereke hgy kb rosszul lesz?

Figyelt kérdés

5 éves, és annyira belekeveredik, önkivületi állapotba kerül, hogy semmi nem hat rá.

Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatosan tapasztalata? Ami hosszútávon segít neki az indulatkezelésbe?

2022. márc. 25. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém lány és 4 éves múlt,de néha produkál ilyet amit írsz.Szerencsere ő legtöbbször előveszi amit tőlem hallott, hogy anya kicsit legyen csend,ne beszéljünk és mikor lemegy róla az ideg atbeszeljuk.Nevezd néven amit érez és hagyd kicsit nyugton had tombolja ki magát és utána beszéld meg vele.Ha amúgy ezt csinálod akkor a hozzászólás targytalan.😊
2022. márc. 25. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond, utolag meg tudjuk beszelni, de van egy kistesoja is, ako konkrétan már fél és sirva szalad és ugy érzem ezen a szinten nem tudom már tolerálni a hisztijét. Van egy fajta sikítása, ami nálam vörösposzto. Onnantól képtelen vagyok együttműkődni és csak olaj vagyok a tűzre. :(
2022. márc. 25. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Pohár víz csodái, öntsd nyakon vele. Én rögtön "kijózanodtam" tőle ha anyám meglepett vele ha hisztiztem.
2022. márc. 25. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok híve az ilyen megoldásoknak de múltkor már én is alkalmaztam. Kb pánikrohamot kapott tőle. Nagyon ijesztő volt, nem kapott levegőt és öklendezett.
2022. márc. 25. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!