Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyem az élet 2 gyerekkel?

Milyem az élet 2 gyerekkel?

Figyelt kérdés
Világ életembe 1 gyerekre voltunk berendezkedve. Ez azt jelenti, hogy mivel szeretjük a szabadságot, a nyugalmat csak 1 gyereket terveztünk! Az sors megáldott minket egy csoda kislánnyal, aki most múlt 3 éves. Soha semmi gond nem volt vele, nem volt has fájós, nem sírt amikor jöttek a fogai, alszik 3 hónapos kora óta. Hétvégente a mamáknál van. Hormonmentes fogamzásgátlót használunk évek óta, most pharmatex mellett mégis terhes lettem. Én nem szeretném megtartani a férjem igen. Mindig azt mondja mindenki, hogy a másodikkal nehezebb, az majd megnehezít mindent! “Ha az elsővel nem volt gond a másodikkal garantáltan.” Az ilyen kijelentések még jobban megerősítenek abban, hogy én ezt már nem szeretném. Nem tudom elképzelni az életemet 2 gyerekkel!

2022. márc. 12. 14:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy olvasom anyagilag mindenképp megengedhetitek,családi segítséget bőven kaptok, a férjed is akarja. Akkor?
2022. márc. 12. 20:58
 32/41 anonim ***** válasza:
64%
Én amióta gyerekem van és megtapasztaltam, hogy hogyan fejlődik, milyen ahogy a személyiségge kibontakozik, nem tudnék elvetetni még egy életet. Nem vagyok abortusz ellenes, csak annyi hogy én magam nem tudnám megcsinálni.
2022. márc. 13. 06:58
 33/41 anonim válasza:
66%
Ha szeretitek a szabadságot és a nyugalmat az első gyerek se lett volna való nektek.A gyereknevelés arról is szól hogy le kell tudni mondani bizonyos dolgokról amire ti láthatóan képtelenek vagytok.Az már csak pláne hogy a férjed akarja de te a saját önzőséged miatt inkább elvetetnéd.
2022. márc. 14. 23:12
 34/41 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem - és te kértél véleményt - meg elég gáz, ha ilyen körülmények mellett valaki ezen nyavalyog. Ez mégsem ugyanaz, mint hogy maradjon-e még az a fél deka parizer. Persze a te döntésed, de az abortusz nem fogamzásgátló és hát elvileg válsághelyzetre találták ki. Szerintem szomorú, hogy neked elég annyi indok, most épp nincs kedved hozzá. Pedig ha van már egy gyereked, akit gondolom szeretsz, s örömöd is leled benne, átélhetted, amit 32-es is írt.
2022. márc. 15. 06:14
 35/41 anonim válasza:
48%
Mekkora ökörséget beszéltek ti össze vissza, nagy önfeláldozó birkák! Aki szereti a szabadságot, teljesen érthető, ha azt mondja, neki egy gyerek elég! “az abortusz nem fogamzásgátló” most nagyon megmondtad az igazat, tényleg nem az, de írta, hogy a nőgyógyász által ajánlott pharmatexet használta, tehát ha becsúszott szíve joga abortuszt kérni. És, ha van pénzük akkor mi van? Ti vagytok itt az igazság osztok, közben egyikőtök sem a feltett kérdésre válaszol csak ítélkezik, na ez mennyire gáz.
2022. márc. 15. 07:27
 36/41 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2022. márc. 15. 07:34
 37/41 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy döntöttél?
2022. márc. 21. 07:04
 38/41 anonim ***** válasza:

Ha nem lett volna sajnos egy t.megszakításom huszonévesen, akkor nem vállalnék második gyereket ha becsúszna.

De mégegy abortuszom nem lesz (kivéve egészségügyi okokból), ezért én megtartanám.

De ha nem lett volna, akkor megszakítanám a terhességet, mert nem nekem való a többgyermekes lét.

2022. márc. 21. 08:51
 39/41 A kérdező kommentje:
A sors megoldotta helyettem is, ezt a kérdést!
2022. márc. 25. 17:34
 40/41 anonim ***** válasza:
Így a legjobb!
2022. márc. 25. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!