Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyem az élet 2 gyerekkel?

Milyem az élet 2 gyerekkel?

Figyelt kérdés
Világ életembe 1 gyerekre voltunk berendezkedve. Ez azt jelenti, hogy mivel szeretjük a szabadságot, a nyugalmat csak 1 gyereket terveztünk! Az sors megáldott minket egy csoda kislánnyal, aki most múlt 3 éves. Soha semmi gond nem volt vele, nem volt has fájós, nem sírt amikor jöttek a fogai, alszik 3 hónapos kora óta. Hétvégente a mamáknál van. Hormonmentes fogamzásgátlót használunk évek óta, most pharmatex mellett mégis terhes lettem. Én nem szeretném megtartani a férjem igen. Mindig azt mondja mindenki, hogy a másodikkal nehezebb, az majd megnehezít mindent! “Ha az elsővel nem volt gond a másodikkal garantáltan.” Az ilyen kijelentések még jobban megerősítenek abban, hogy én ezt már nem szeretném. Nem tudom elképzelni az életemet 2 gyerekkel!

2022. márc. 12. 14:15
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Kedves #20! Köszönöm szépen, nem foglalkozom vele, hisz tudom, hogy a nők többsége rosszindulatú, irigy, féltékeny. Persze csak azok, akik a saját életükkel elégedetlenek és másokon akarják levezetni. Egyébként jót mosolygok itt magamban ezeken a rosszindulatú válaszokon és el is képzelem hozzá a “nőt” aki ennyire tobzódik a nyomorában, hogy azt gondolja a szánalmas válaszai egy picit is megérintenek! 😊
2022. márc. 12. 17:00
 22/41 anonim ***** válasza:
57%

Tehat csecsemo kora ota nincs otthon hetvegente ket hetente, es ez egyesek szerint itt normalis ?

Kerdezo, ne, ne szulj megegyet, oregszenek a nagyszulok is.

2022. márc. 12. 17:00
 23/41 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén? Egy végtelen hullámvasút a határtalan szeretet és a totális agyf*sz között 😃

Nálunk vegyespáros van, 6 a fiú, 2 a lány. Nincs velük úgy semmi baj, szépek, okosak, egészségesek és imádják egymást. Csak hát gyerekek. Hangosak, elevenek és Duracell elem van bennük 😃 Vannak fárasztó napok, amikor örülök este, hogy végre kicsit egyedül lehetek a gondolataimmal, de basszus... a nagyfiam is mintha most született volna, és idén iskolába megy. Fogalmam sincs, hova tűnt el az idő. Rohadt hamar megnőnek, és mindig arra jutok, hogy ki kell élvezni a rosszabb, idegőrlőbb, fárasztóbb napokat is, még ha nem is könnyű.

2022. márc. 12. 17:24
 24/41 anonim ***** válasza:
64%
Szánalmas nők? Vicces vagy.kérdést írsz ki,megtartsd e a gyerekedet vagy sem... meg a pharmatexet használod fogamzásgátlónak és csodálkozol hogy terhes leszel. Itt akin nevetnek az te vagy,és nem is véletlenül.
2022. márc. 12. 18:17
 25/41 anonim ***** válasza:
49%

Én is pharmatexet fogok használni, de azzal a tudattal, hogy ha becsúszik, akkor lesz tesó.

Ha már jönni akar, jöjjön alapon.

Sajnos a hormonmentes fogalmzásgátlás ilyen. Vagy megöli a szexet, mint a gumi, vagy iszonyú macerás, mint a pesszárium, vagy necces, mint a hüvelykúp vagy a megszakítás.

A hormonos cucc kinyírta a libidómat, teher volt szexelni.

Amúgy ti a ciklus termékenyebb napján estetek teherbe?

Mert én úgy tervezem h a termékenyebb napokon max petting, a többin pedig pharmatex (+hiányzik egy petevezetékem, az is segít valamennyit)

2022. márc. 12. 18:28
 26/41 anonim válasza:
47%
Kedves kérdező! Ezen az oldalon olyan feleslegesen teszel fel ilyen kérdést. Ide a legtöbb nő azért jár, hogy az otthoni frusztrációját kitöltse. Itt nem lehetsz jó anyuka, ha nem szoptatod a gyereket minimum 5 éves koráig, ha kettő van természetesen tandembe és még szarás közben is. Aztán ezek a nők csodálkoznak, ha apuka szépen félre b@szik, mert a nő megszűnik nőnek lenni, ahogy az elsőt kinyomta magából és màr csak a gyerek az első. Én elváltam a férjemtől (én váltam el) de a kapcsolattartás folyamatos vele, minden második hétvégén viszi a gyereket most akkor én is szar anya lennék, vagy ez miben más? Mert ez kötelező? Vagy tiltsam el apukától, hogy egy percet se legyen nélkülem? Sok képmutató, keserű liba! Édes Istenem 🤦‍♀️
2022. márc. 12. 18:33
 27/41 A kérdező kommentje:

#25: Nekem a Pharmatexet a csodálatos nőgyógyász dokim ajánlotta. Előtte próbáltunk több gyógyszert is, de rémesen rosszul voltam tőle. Hát biztos lesz hozzá néhány keresetlen szavam! Mi biztosan nem termékeny időszakban voltunk együtt, mert vezetek ciklus naptárt is és a termékeny időszakban pont külföldön voltam munka miatt. Egyébként már kértem időpontot Grazba egy abortusz klinikára, még van 2 hetem eldönteni, hogy mi legyen.

Remélem neked jobban beválik majd ez a fajta védekezés.

2022. márc. 12. 18:50
 28/41 anonim ***** válasza:

Nekem is a nőgyógyász javasolta 😬

Huha akkor lehet h megszakítást is kell alkalmaznunk 😬

2022. márc. 12. 19:02
 29/41 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert javasol iylet a nogyogyasz 😲 koztudott h a pharmatex csak ilyen himi humi vedekezo modszer.

Kérdező, en teljesen egyet ertek veled. Le is vagyok dobbenve a kommenteken. Mar tenyleg at esik az anyukak hozzaallasa a lo tul oldalára.

Kérdésedre válaszolva:

Nehezebb nyilvan a 2 gyerekkel, de nalunk eddig ugy nez ki, hogy tesó a nyugisabb gyerkoc. Babának is kezelhetobb. Arrol nem is beszélve h az egész merőben masabb mint az elsonel. Mar rutinosabb vagy, tudod mi hany meter, mit hogyan akarsz csinálni. Viszont az teny h ujra bealdozzatok a szabad idotoket! Nem egyszerű dönteni. Neked mondjuk azért van segitseg, ami jo, de ha nem érzed h lelkileg is kész lennel ra az nem jo.

2022. márc. 12. 19:55
 30/41 anonim ***** válasza:
Ha ennyi segítségem lenne,biztisan nem vetetném el...
2022. márc. 12. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!