Milyen 3 kicsi gyerekkel az élet?
Nézd ha az anyagi része nem gond én akkor tuti keresnék valakit aki 1 héten 1x kitakarít,vasal plusz akkor rendelném a menüt persze ahonnan tudom,hogy jó minőségű,és akkor az az időd felszabadulna és csak a gyerekekkel tudnál foglalkozni!
Nekem van egy barátnőm aki így csinálja,persze ez nem azt jelenti hogy akkor ő mostmár soha nem főz,sütnek sütit a gyerekekkel meg persze azért egy gyors felsöprést felmosást megcsinál de pl a huga nagyon szegény,munkanélküli így ő jár hozzá pénzért vasalni!Rengeteg ruhát kivasal az 5 tagú családra 1 héten 1x megy a csaj és kb 3-4 óra hosszán keresztül csak vasal,na hát ezt a barátnőm nem tudná megtenni a 3 gyerek melett(6,4,1 évesek a gyerkőcök)
Nálunk a gyerekek 7, 4,5 évesek és a legkisebb 11 hónapos.
Örülök, hogy nem kisebb a korkülönbség a középső és a legkisebb gyerek között, mert így nem alakult ki probléma abból, hogy a középső gyerekre túl kevés idő jut. Elég nagy már ahhoz, hogy elfoglalja magát vagy a nagytestvérével játszik és nem marad lelki sérülése, ha nincs rá elég idő. A legjobb megoldás az, ha minden nap legalább fél órát kettesben tölt az ember mindegyik gyerekével (a picivel természetesen ez a nap folyamán megoldott). Addig szigorúan csak vele kell foglalkozni, hogy érezze, nagyon fontos nekünk. Egyébként amikor hazaér mindenki, nagyon hamar este lesz és sok a feladat, kicsit kaotikus tud lenni a dolog, ha nincs jó rendszer kialakítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!