Milyem az élet 2 gyerekkel?
nagyszülők nyakába varrni? ezt mért emeli ki mindenki?!!?
arra célzott hogy tudnak együtt lenni kettesben, ami most megint megváltozik
most az én 2,5 évesem is nagyszülőknél alszik 2 éjszakát, imádják őt és ő is szalad a kocsihoz ha mehet ....
13
Azért mert nem normális hogy heti 2 napot.le van passzolva, hétközben meg oviban van.
13
Oké, hogy most a tied is ott alszik 2 napot, de a kérdező gyereke minden hétvégén a nagyszülőnél van, a kontextusból elég valószínű, hogy anyuka és apuka nélkül… azért van különbség.
Nos valójában minden második hétvégt tölti a nagyinál; mert édesanyám férje
Olasz és ilyenkor csak Olaszul beszélnek hozzá! Egyébként szinte baba kora óta van ez így és nagyon szeret ott lenni. Ha egyik hétvégén mégsem lenne kedve, akkor természetesen nem kötelező, de ilyenre csak egy alkalommal volt példa, akkor viszont beteg volt! Nagyon szépen beszéli az Olasz nyelvet is, számunkra öröm, hogy van erre lehetősége, plusz a házasságunknak is jót tesz! Nyaralni egy évben kétszer megyünk, egyszer nélküle, egyszer pedig kifejezetten az ő számára élményekkel teli helyre, idén például Disneylandre esett a választás. Köszönöm az építő válaszokat, a többit pedig válaszra se méltatom szuperanyuk!
Nem tudom hogy anyák hogy tudnak ennyire rosszindulatuak lenni más anya társaikkal szemben Jézusom!
Azért szar anya a kérdező mert minden második hétvégén a nagyszuloknel van a gyerek ?!
Azért szar anya a kérdező mert ugyanúgy nő akar maradni egy gyermek után is ergo igényli a férjével kettesben töltött időt , az én időt, az évi 1 nyaralást ami róluk szól ? (A másik meg a gyerekről szól)
Azért szar anya mert fontosnak tartja ha már a családban van egy külföldi akkor használják ki azt és igenis a gyermek tanulja azt a nyelvet is ? Nem a 26. Nagybacsihoz van lepasszolva a gyerek hanem a nagyszuloknel van !
Ne foglalkozz kérdező azokkal akik ezen lovagolnak !
A kérdésed nem is erre irányult …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!