Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szornyu anya vagyok, amiert...

Szornyu anya vagyok, amiert igy beszeltem a gyerekemmel?

Figyelt kérdés

Majusban lesz 3 eves a kislanyom. Hat tombol a dackorszak, hogy finoman fogalmazzak… de mindig tudtam kezelni, nem nagyon szoktam kiabalni vele v turelmetlenkedni, meg szoktuk beszelni a dolgokat. Nyilvan voltak mar olyan esetek h enis kiakadtam de a mai mas volt… mindkettonk reszerol…

Iszonyat hisztis volt, semmi se volt jo, csapkodott engem is, igy leirva tok normalisnak tunik, de valojaban volt pillanat h elgondolkodtam, h minden oke ezzel a gyerekkel?! Es nem birtam es rauvoltottem, torkomszakadtabol… 4-5 mondatot is mondtam neki “igy kell viselkedni? Hogy gondolod h megutsz?! Szuperprogramot szerveztem neked es igy kell hisztizni?” Nem is a szavak voltak szornyuek hanem ahogy orditottam…. Annyira szegyenlem magam felek h olyan sebet okoztam neki amit nem felejt el :(((( mondta is utana h nem szeret:( este bocsanatot kertem tole es elmondtam h sajnalom h olyan merges lettem es soha tobbe nem teszem.

Massal is elofordult ilyen? Szornyeteg vagyok?:(

2022. febr. 23. 21:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
6%
Az agresszió agressziót szül.
2022. febr. 23. 22:20
 12/27 anonim ***** válasza:
22%

8. Igazad van, átsiklottam efelett. Elnézést kérek, ez valóban komoly következmény. Sajnos gyorsabban járt a szám mint az eszem. Valahogy úgy értelmeztem, hogy később nem mentek.

9. Régen sem mindenki volt idegbeteg ez nem újdonság. És igen normális, lelkű felnőtteket szeretnénk nevelni, ezért nem terrorizáljuk a gyerekeinket. Ha te szeretsz üvölteni szíved joga, de nem kell leszólni mást, mert nem akar.

2022. febr. 23. 22:21
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Azzal, hogy bocsánatot kértél, hidd el, teljesen összezavartad.

3 évesen még nem érti meg, hogy MI MIATT kértél bocsánatot! Hidd el!

Ő annyit ért meg belőle, hogy :

Rossz voltam-->anya leszidott-->de utána bocsánatot kért-->akkor mégse voltam rossz

Kb ennyit ért meg egy 3 éves. Vagy ennyit se.

2022. febr. 23. 22:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szokott kiabálni. Mindenki. Egyszerűen nincs kivétel. Aki mást mond, hazudik.
2022. febr. 23. 22:27
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

Biztos én vagyok rosszul kalibrálva,de miért is kérjek bocsánatot a gyerekemtől?mert nevelni próbálom?nem ordítok mindennap,de ha kell,bizony kieresztem a hangom.ha szép szóval nem megy...

Gyorsan kövezzetek meg,teszek rá.jó éjt!

2022. febr. 23. 22:31
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
15. Azért mert a gyereked lehet bocsánatot kérni. Szerintem fontos példát mutatni és megmutatni, hogy lehet szívből bocsánatot kérni. Ez nem gyengeség, sőt igazából erősnek kell lenni, hogy elismerd ha hibázol. Mindenkivel előfordul hogy nem úgy beszél ahogy szeretne, de törekedni kell a nyugalomra. Ugyanis miért várjuk el, hogy rendesen viselkedjenek, ha mi sem tudunk? Én nem gondolom ettől, hogy te vagy bárki aki kiereszti a hangját rossz szülő, mielőtt azt gondolnád.
2022. febr. 23. 22:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rendben volt ez így. Nem vagy ettől rossz anya. Amit butaságnak tartok hogy ígéretet tettél hogy többet nem kiabálsz vele. Ugyanis valószínű kelleni fog még, és akkor következetlen leszel.
2022. febr. 23. 23:02
 18/27 anonim ***** válasza:
73%
16-os Nyilván, de nem egy 2 évestől, jó már 33 hónapostól, és főleg nem így! Már a szituációra sem emlékszik, ami délelőtt volt este 7-kor.
2022. febr. 23. 23:06
 19/27 anonim ***** válasza:
40%
18. Kizárólag a 15-ös válaszra reagáltam, leginkább erre a mondatra: “Biztos én vagyok rosszul kalibrálva,de miért is kérjek bocsánatot a gyerekemtől?”
2022. febr. 24. 00:31
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

Nyugi szerintem 1ora mulva mar nem is emlekezett ra h mi volt

Amugy siman belefer, te is csak ember vagy erzekekkel erzesekkel nyugidtan kiborulhatsz sot uvolthetsz is!

Egyedul annyi h ne minden napos legyen 😁 az mar koros.

Amugy ettol meg jo anya vagy ! De mint fentebb irtam te is csak emberbol vagy 😉

2022. febr. 24. 05:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!