Szornyu anya vagyok, amiert igy beszeltem a gyerekemmel?
Majusban lesz 3 eves a kislanyom. Hat tombol a dackorszak, hogy finoman fogalmazzak… de mindig tudtam kezelni, nem nagyon szoktam kiabalni vele v turelmetlenkedni, meg szoktuk beszelni a dolgokat. Nyilvan voltak mar olyan esetek h enis kiakadtam de a mai mas volt… mindkettonk reszerol…
Iszonyat hisztis volt, semmi se volt jo, csapkodott engem is, igy leirva tok normalisnak tunik, de valojaban volt pillanat h elgondolkodtam, h minden oke ezzel a gyerekkel?! Es nem birtam es rauvoltottem, torkomszakadtabol… 4-5 mondatot is mondtam neki “igy kell viselkedni? Hogy gondolod h megutsz?! Szuperprogramot szerveztem neked es igy kell hisztizni?” Nem is a szavak voltak szornyuek hanem ahogy orditottam…. Annyira szegyenlem magam felek h olyan sebet okoztam neki amit nem felejt el :(((( mondta is utana h nem szeret:( este bocsanatot kertem tole es elmondtam h sajnalom h olyan merges lettem es soha tobbe nem teszem.
Massal is elofordult ilyen? Szornyeteg vagyok?:(
8. Igazad van, átsiklottam efelett. Elnézést kérek, ez valóban komoly következmény. Sajnos gyorsabban járt a szám mint az eszem. Valahogy úgy értelmeztem, hogy később nem mentek.
9. Régen sem mindenki volt idegbeteg ez nem újdonság. És igen normális, lelkű felnőtteket szeretnénk nevelni, ezért nem terrorizáljuk a gyerekeinket. Ha te szeretsz üvölteni szíved joga, de nem kell leszólni mást, mert nem akar.
Azzal, hogy bocsánatot kértél, hidd el, teljesen összezavartad.
3 évesen még nem érti meg, hogy MI MIATT kértél bocsánatot! Hidd el!
Ő annyit ért meg belőle, hogy :
Rossz voltam-->anya leszidott-->de utána bocsánatot kért-->akkor mégse voltam rossz
Kb ennyit ért meg egy 3 éves. Vagy ennyit se.
Biztos én vagyok rosszul kalibrálva,de miért is kérjek bocsánatot a gyerekemtől?mert nevelni próbálom?nem ordítok mindennap,de ha kell,bizony kieresztem a hangom.ha szép szóval nem megy...
Gyorsan kövezzetek meg,teszek rá.jó éjt!
Nyugi szerintem 1ora mulva mar nem is emlekezett ra h mi volt
Amugy siman belefer, te is csak ember vagy erzekekkel erzesekkel nyugidtan kiborulhatsz sot uvolthetsz is!
Egyedul annyi h ne minden napos legyen 😁 az mar koros.
Amugy ettol meg jo anya vagy ! De mint fentebb irtam te is csak emberbol vagy 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!