Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósomék azt gondolják, hogy...

Anyósomék azt gondolják, hogy nem vagyok jó apának miért?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok fiatal gondolom ez az elsődleges szempontuk de a helyzet az, hogy elkapatták a nagyszülők is mert nekem elváltak és mindenkinek lett párja újra szóval ha úgy vesszük van 3 nagyanyja és nagyapja.

Néha amikor be tellik a pohár akkor rá szólok kicsit nagyobb hangon ha már a szép szó nem hat akkor az van, hogy én mindig kiabálok a gyerekre de az én meglátásom az ha mindent ráhagyok akkor "a fejünkre nő" és nem fogja érdekelni az, hogy nem szabad.

Én 14 éves voltam amikor a hugom megszületett őt en is babusgattam

Altattam, etettem, játszottam vele pelenkáztam és velem kezdett el járni úgy gondolom van egy kis tapasztalatom, hogyan kell bánni és viselkedni egy pici gyerekkel.

De az ő lányuk az szent(feleségem) főzni is én tanítottam meg amikot össze költöztünk 22éves fejjel olyan kajákat megcsináltam amire mindegyikőjük le tette az állát.

Téli időszakban akármikor hív ott vagyok fát kell hordani vagy a láncfűrészt kell szervízelni megcsinálom szivesen és még sok minden mást is amit most nem sorolnék fel de ezek szerint ez sem elég. Mégis ha bajuk van nekem szólnak és így nem értem az összefüggést.

2022. febr. 21. 19:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért az erélyesebben rászólni és rákiabálni között azért van különbség..
2022. febr. 22. 13:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Nyílván valóan nem úgy kell elképzelni, hogy torkom szakadtából ordítom a gyerekre..

Akkor szólok magasabb hangon ha olyasmit akar épp amit neki nem szabad és már a fejét a földbe hajtja és cifrázva ordít kiabál próbálom én elterelni a figyelmét mással de akkor semmi sem érdekli.

Jó viszonyba vagyok a fiammal ha haza jövök szinte csak én létezek onnantól kezdve alvásig.

"Mit tud rosszalkodni egy másfél éves gyerek?" Hát képzeld el ennyi idősen rohangál a házba ugrál bukfencezik az ágyon, mutatja mi kell neki szinte mindent tud csak beszélni nem még szerinted akkor mit tud rosszalkodni mit gondolsz, hogy járni sem tudnak ennyi idősen? Régen az iskolába még meg is verték a gyereket ha nem viselkedett mai világba már ha csak rá szólsz rádhívják a gyámügyet meg mekkora r**adék vagy pontosan elég lesz az amikor majd elindul óvodába volt szerencsém meghallgatni, hogyan beszélnek az ilyen pici gyerekek hát az állam le esett.

2022. febr. 23. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Hú, szerinted a rohangàlàs, àgyon ugràlàs rosszalkodàs?!?! Meg hogy ordìt ès kiabàl, mikor stresszes, meg padlòba veri a fejèt?!?! Nem vagy szàzas az tuti. Mennyivel jobb volt szàz eve, mikor agyon lehetett ütni a gyereket, ugye?

Màsfèl èvesnèl ha kiabàl,kiborul az nem rosszasàg. Egyszerűen ennyire kimerìti, hogy nem lehet bàrmit megtenni. Pedig tènyleg nem lehet mindent.

Az sem rosszasàg, ha ugràl, rohangàl, egyszerűen óriàsi mozgasigènye van.

Az csibèszsèg, ha konnektorhoz nyúlkàl, macska farkàt hùzza, meg ilyenek. Ilyenkor az ember 1x ràszòl, aztàn elviszi onnan a gyereket. Utàna nem engedi többet hozzàfèrni. Meg elmagyarazza , hogy az fàjdalmat okoz (konnektor neki, ő a macseknak).

Maszatolàs, dobàlàs,dac szintèn nem rosszasàg, eletkori sajàtossàg.

Vagy tùl korai volt neked a gyerekvàllalàs, vagy alapbòl egy bunkò vagy...

2022. febr. 23. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!