Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósomék azt gondolják, hogy...

Anyósomék azt gondolják, hogy nem vagyok jó apának miért?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok fiatal gondolom ez az elsődleges szempontuk de a helyzet az, hogy elkapatták a nagyszülők is mert nekem elváltak és mindenkinek lett párja újra szóval ha úgy vesszük van 3 nagyanyja és nagyapja.

Néha amikor be tellik a pohár akkor rá szólok kicsit nagyobb hangon ha már a szép szó nem hat akkor az van, hogy én mindig kiabálok a gyerekre de az én meglátásom az ha mindent ráhagyok akkor "a fejünkre nő" és nem fogja érdekelni az, hogy nem szabad.

Én 14 éves voltam amikor a hugom megszületett őt en is babusgattam

Altattam, etettem, játszottam vele pelenkáztam és velem kezdett el járni úgy gondolom van egy kis tapasztalatom, hogyan kell bánni és viselkedni egy pici gyerekkel.

De az ő lányuk az szent(feleségem) főzni is én tanítottam meg amikot össze költöztünk 22éves fejjel olyan kajákat megcsináltam amire mindegyikőjük le tette az állát.

Téli időszakban akármikor hív ott vagyok fát kell hordani vagy a láncfűrészt kell szervízelni megcsinálom szivesen és még sok minden mást is amit most nem sorolnék fel de ezek szerint ez sem elég. Mégis ha bajuk van nekem szólnak és így nem értem az összefüggést.

2022. febr. 21. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Most miért kevered a jó apaságot azzal h ha házkörüli teendő van neked szólnak?
2022. febr. 21. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Néha amikor be tellik a pohár akkor rá szólok kicsit nagyobb hangon ha már a szép szó nem hat akkor az van, hogy én mindig kiabálok a gyerekre de az én meglátásom az ha mindent ráhagyok akkor "a fejünkre nő" és nem fogja érdekelni az, hogy nem szabad.

Kiabáláson kívül más eszközzel is próbálod terelni a gyereket?

Mondjuk lefoglalni, játszani vele. Hogy ne rosszalkodjon...

2022. febr. 21. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen normális, hogy felemeled a hangod. Végre valaki, aki neveli is a gyereket, nem csak tartja. A ketteske az a tipikus gyógyegér, aki mindent ráhagy a gyerekre, aztán meg majd nagy szemekkel csodálkozik, amikor az később elvágja a torkát, mert valami nem tetszik neki. Férjem mesélte, hogy volt ilyen a családjában, a gyerek később megverte és kirabolta a szüleit. Remélem, minden szülő így jár, aki nem neveli a gyerekét, nagyon elégedetten hallgattam ezt a sztorit!
2022. febr. 21. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Hàny èves a gyerek? Jól tippelm, hogy ha 22 èves voltàl, amikor összeköltöztetek, akkor max. 2 èves lehet? 2 èves gyerekre nem kène kiabàlni. Elvonni a figyelmèt, magyaràzni az ő szintjèn, jatèkosan bemutatni mit kène csinàlni, arrèbb vinni. Ezek jó mòdszerek egy 2 èvesnèl. (helyzettől ès gyerektől függ, hogy mi vàlik be) A kiabàlàs nem az.
2022. febr. 21. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Feleséged is rossz apának tart? Jó a viszonyod a gyerekkel? Mert ha amúgy rendben vagytok, ne foglalkozz az anyósodékkal. Sokan vannak rossz viszonyban velük, így nyilván nem várható semmi pozitívum tőlük. Ne hagyjátok hogy éket verjenek közétek. Ha szereted a gyereket és csak rákiabálsz néha ha rossz, az nem egy nagy dolog, rengeteg anyuka is csinálja.
2022. febr. 21. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A drága kérdező nem pontosítja a dolgokat, az olvasó bizonytalan információk birtokában van. Nem világos, hogy saját gyerekről van szó vagy a feleség gyerekéről.
2022. febr. 21. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Mi az istent tudna "rosszalkodni" egy egy-másfél éves kisgyerek, hogy kiabálni kelljen vele? A totyogós kisgyerek fog a fejedre nőni, hogyne.
2022. febr. 21. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
3. Te meg majd gondolom fel leszel háborodva, hogy a gyerekek nem nyitják szegény mamára az ajtót. Az ilyen hatalommániás terroristák mindig egyedül végzik ;)
2022. febr. 21. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Mit tud rosszalkodni? Hidd el, hogy tudnak.. az első két gyerekem soha nem piszkálta a könyveimet, pedig simán elérték volna, főleg az alsó polcokat. A harmadik szemrebbenés nélkül tépte le 2nek is a borítóját, annyi idő alatt, amíg én kidobtam egy zsepit a kukába. A középsőre anno egyszer szóltam rá, hogy ne nyúljon a konnektorhoz, békén hagyta. A kicsi bezzeg állandóan abba turkálna, és hiába van mindbe vakdugó, akkor se engedem neki. A kicsi mindent rombolna, a kukából szedné ki a szemetet állandóan, vagy épp mindent meg akar enni. És igen is van az a pont, mikor az ember kicsit erélyesebben szól rá, hogy nem kislányom, nemeheted meg a taknyos zsepit vagy a kézkrémes flakont! Tegyük hozzá, 14 hónapos a kisaaszony.
2022. febr. 22. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
És használ a kiabálás? Abban a pillanatban lehet, hogy nem csinálja tovább viszont egy következő szituációban újra fogja... A kiabálás sosem lesz hatékony nevelési eszköz, még ha sokan csinálják is.
2022. febr. 22. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!