Anyósomék azt gondolják, hogy nem vagyok jó apának miért?
24 éves vagyok fiatal gondolom ez az elsődleges szempontuk de a helyzet az, hogy elkapatták a nagyszülők is mert nekem elváltak és mindenkinek lett párja újra szóval ha úgy vesszük van 3 nagyanyja és nagyapja.
Néha amikor be tellik a pohár akkor rá szólok kicsit nagyobb hangon ha már a szép szó nem hat akkor az van, hogy én mindig kiabálok a gyerekre de az én meglátásom az ha mindent ráhagyok akkor "a fejünkre nő" és nem fogja érdekelni az, hogy nem szabad.
Én 14 éves voltam amikor a hugom megszületett őt en is babusgattam
Altattam, etettem, játszottam vele pelenkáztam és velem kezdett el járni úgy gondolom van egy kis tapasztalatom, hogyan kell bánni és viselkedni egy pici gyerekkel.
De az ő lányuk az szent(feleségem) főzni is én tanítottam meg amikot össze költöztünk 22éves fejjel olyan kajákat megcsináltam amire mindegyikőjük le tette az állát.
Téli időszakban akármikor hív ott vagyok fát kell hordani vagy a láncfűrészt kell szervízelni megcsinálom szivesen és még sok minden mást is amit most nem sorolnék fel de ezek szerint ez sem elég. Mégis ha bajuk van nekem szólnak és így nem értem az összefüggést.
Néha amikor be tellik a pohár akkor rá szólok kicsit nagyobb hangon ha már a szép szó nem hat akkor az van, hogy én mindig kiabálok a gyerekre de az én meglátásom az ha mindent ráhagyok akkor "a fejünkre nő" és nem fogja érdekelni az, hogy nem szabad.
Kiabáláson kívül más eszközzel is próbálod terelni a gyereket?
Mondjuk lefoglalni, játszani vele. Hogy ne rosszalkodjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!