Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan védjem meg a fiamat...

Hogyan védjem meg a fiamat anyósomék "felelőtlenségétől"?

Figyelt kérdés
A férjemmel épp válunk, anyósomékkal nagyon durván összevesztem, sajnos anyós egy nagyon nehéz ember és finoman szólva a kákán is csomót keres....és rettentő bosszúálló és kicsinyes apóssal egyetemben. A férjem hetente elviszi egy órácskára, de mindig valami "felelőtlen" dolgot csinálnak....fürdés hideg vízben, megbízhatatlan kutyával eresztik össze....stb....Élvezik h nem vagyok ott, mert régebben ugye nem mertek mindent kipróbálni a gyerekkel, amíg én is jelen voltam. A volt férjem meg mindent hagy az anyjáéknak, mert nem mer szólni....ez sajnos mindig is így volt!
2010. júl. 19. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezt csak úgy tudod orvosolni ha nem engeded el a gyereket anyósodékhoz
2010. júl. 19. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szépen, nyugodtan kérdd meg a férjed, hogy ne engedje az ilyen dolgokat, mert a gyerek érdekében, mielőtt nagyobb baj nem történik, kénytelen leszel gyámhivatalhoz fordulni és eltiltatni tőlük a gyereket. Persze ez nem ilyen egyszerű, de első lépésként talán hatásos lesz.
2010. júl. 19. 14:14
 3/6 A kérdező kommentje:

rengeteget vívodtam ezen,de arra jutottam, h hetente egy óra kell a gyereknek is a nagyszülőkből, de muszáj lenne valami határt szabni, viszont így "távolból" nem tudom felügyelni

ők mindig azt hangoztatták, h a gyerek bármit akar azt engedik neki, 2 évesen viszont nem feltétlen kell a gyereknek a saját feje után mennie...

még nem történt semmi kirívó eset, de bosszantóak ezek az apróságok is!

2010. júl. 19. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Első: Azt nem teheti meg, mivel az apának láthatási joga van. Ha nem engedi, legalább akkor, és úgy, amikor és ahogy a válási papíron le van írva, akkor az akadályoztatásnak minősül és még az anyuka járhat rosszul.
2010. júl. 19. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:

amikor apának láthatása van úgyis odaviszi a gyereket, meg egyébként sem tiltanám el tőlük, maguk módján szeretik, de valahogy a felelősségérzet az hiányzik belőlük, nem vagyok paramami, de amiket a férjem mesél.....attól falramászok....

Mondogatom neki, h mi az ami nem tetszik, meg mi az amit szeretnék tartani a gyerekkel szemben, de hát több-kevesebb sikerrel érti csak meg.

Anno megcsinálták azt h megkérdezték h ehet e a gyerek csokit, én meg mondtam, h fél óra múlva megyünk és vacsorázunk, erre a szobába nyomták belé a csokit, ahol nem láttam.....mikor később a férjem elmesélte köpni nyelni nem tudtam, van amivel ő se ért egyet, de tutyi-mutyi szólni......

2010. júl. 19. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg bízni a nagyszülőkben. Reméljük, rosszat nem akarnak a gyereknek és hamar lecsilapodik a bosszúállási vágyuk.
2010. júl. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!