Hogyan védjem meg a fiamat anyósomék "felelőtlenségétől"?
rengeteget vívodtam ezen,de arra jutottam, h hetente egy óra kell a gyereknek is a nagyszülőkből, de muszáj lenne valami határt szabni, viszont így "távolból" nem tudom felügyelni
ők mindig azt hangoztatták, h a gyerek bármit akar azt engedik neki, 2 évesen viszont nem feltétlen kell a gyereknek a saját feje után mennie...
még nem történt semmi kirívó eset, de bosszantóak ezek az apróságok is!
amikor apának láthatása van úgyis odaviszi a gyereket, meg egyébként sem tiltanám el tőlük, maguk módján szeretik, de valahogy a felelősségérzet az hiányzik belőlük, nem vagyok paramami, de amiket a férjem mesél.....attól falramászok....
Mondogatom neki, h mi az ami nem tetszik, meg mi az amit szeretnék tartani a gyerekkel szemben, de hát több-kevesebb sikerrel érti csak meg.
Anno megcsinálták azt h megkérdezték h ehet e a gyerek csokit, én meg mondtam, h fél óra múlva megyünk és vacsorázunk, erre a szobába nyomták belé a csokit, ahol nem láttam.....mikor később a férjem elmesélte köpni nyelni nem tudtam, van amivel ő se ért egyet, de tutyi-mutyi szólni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!