Van olyan játéka a gyermekednek, ami még a tiéd volt gyerekkorodban?
Figyelt kérdés
Hol és hogyan tároltátok olyan sokáig? Megérte évekig tárolni, nem ment tönkre évtizedek alatt?2022. jan. 4. 12:26
11/18 anonim válasza:
Könyvek, játékkártyák, dobókockák.
Maradtak meg társasjátékok is, de azok a szüleimnél vannak, így azokkal akkor tudnak játszani, ha ott vannak.
12/18 anonim válasza:
Nincs, de lesz.
Most 20 vagyok, a kedvenc/szebb/drágább játékaim el vannak téve. Falun lakunk, van hely a házban.
13/18 anonim válasza:
Duplo, lego (pl fabuland, amit ma már nem lehet kapni és aranyárban van). Ezek a pincében voltak. Mikor felhoztuk, engedtünk egy kád vizet és abba bedobtuk az összeset. Tökéletes állapotban vannak. Épp nemrég hozott át anyukám vagy 50 műanyag kb 10 centis állatot (háziállatok és vadállatok). Ezek ugyanúgy a pincében voltak, de a saját dobozukban. Cipőház - imádtam, mivél műanyag ezért ezt is könnyű volt tisztítani. Könyvek (még a régi Boribonok, Kippkoppok, Brumi, Mesél az erdő stb). Ezek a régi szobánkban voltak még ugyanúgy a könyvespolcon.
14/18 anonim válasza:
Igen, sokkalta időtállóbbak voltak a játékok. Egyszerűen a pincében, padláson voltak tárolva.
Ruhák, kis motor, bicikli, babák, plüssök, társasjátékok, könyvek, sokminden retro dolog a 80-90es évekből. Mesekönyvek még 50-60as évek beli kiadások is vannak.
15/18 anonim válasza:
Könyvek, társasjátékok és a kedvenc: góliát elemmel működő mosógép.
16/18 anonim válasza:
A pokrócom.
Abban hoztak haza a kórházból.
Van 3 testvérem és náluk is használta anyukám.
Nekem 2 gyerekem van és még mindig azt használok a kicsinél.
Anyukámnál volt elrakva.
17/18 anonim válasza:
Nekem nagyon sok volt, valószínűleg az én gyerekemnek is lesz. Jó állapotú játékot nem dobok ki, ha meg van elég, minek vegyek még egy nyolcszázhuszonharmadikat. A tapasztalat is azt mutatja, hogy fog rengeteg jaték jönni a rokonoktól, barátoktól.
18/18 anonim válasza:
a diavetítő-mindkét gyermekem imádta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!