Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olyan szülőktől kérdeznem,...

Olyan szülőktől kérdeznem, akik tudatosan nem adnak cukrot a gyereknek! Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?

Figyelt kérdés
Elsősorban a süteményekre gondolok, de főmenü is érdekelne.
2021. dec. 22. 15:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
#16 Te vagy itt aki égeti magát.
2021. dec. 23. 09:44
 22/28 anonim ***** válasza:
77%

Mit szólnál hozzá, ha elmennél fodrászhoz és azt mondaná, hogy hajfestés festék nélkül? 🤣 Érted. Ha valamiből a legfőbb hozzávalót hagyod ki, akkor az egy tök más kaja, ne hívd úgy.

A kaposztás teszta káposzta nélkül az nem káposztás tészta hanem főtt tészta..és ha ideges vagy mert kinevetnek a butaságodért akkor gondolkodj mielőtt írsz.

2021. dec. 23. 09:47
 23/28 anonim ***** válasza:
28%

Amúgy csak magyarul mézeskalacs, angolul például gingerbread, szóval simán egy gyömbéres-datolyás süti, ugye? Ezen összeveszni, komolyan!

Nálunk sincs süti, sült fahéjas alma van, sült tök, sült gesztenye, dió és mogyoró, aminek a feltörése is kész élmény.

2021. dec. 23. 14:45
 24/28 anonim ***** válasza:
20%

Huh de fontos itt a megnevezés mindenkinek :D akkor jobb, ha úgy hívjuk a mézes alternatívákat babáknak, hogy karácsonyi süti cukor nélkül? Vagy gyümölccsel ízesített karácsonyi babakeksz? Vagy gyümölcskeksz karácsonyi fűszerezéssel? :D

Szerintem felesleges ezen kiakadni, aki már csinált ilyen alternatív sütit a gyerekének, az tudja, hogy elkészítésre majdnem a mézes receptjét követed (arányok tekintetében), épp csak a cukorra keresel más alternatívát (datolyát, mazsolát, gyümölcsöt).

Pl. datolyával (nem az én receptem, egy csoportban találtam): 300 g liszt -100 g vaj - 1 tojás- 1.5 tk mézes-fűszerkeverék - egy csapott kanál szódabikarbóna - 3 ek datolyapaszta. Ha nem akarsz datolyát, tegyél bele egy jó érett banánt vagy másfelet.

Akik meg a megnevezésen vekengenek, hol segítség ez a kérdezőnek?

2021. dec. 23. 14:58
 25/28 anonim válasza:
28%

Eleg szanalmas hogy egyeseknek az a problemaja, hogy valaki nem eteti a gyereket egeszsegtelen dolgokkal (egy evben akar egyszer sem). Ennyi erovel a cigit is a szajaba tehetne evente egyszer, elvegre evi 1 slukktol sem lesz baja...

Hajra az egeszseges, tudatos szuloknek!:)

2021. dec. 24. 22:45
 26/28 anonim ***** válasza:
69%

Itt komolyan azokat pontozzátok le, akik a kérdésre válaszolnak?

A sült gesztenyés válaszoló voltam

2021. dec. 25. 16:17
 27/28 anonim ***** válasza:
12%

Aki szövegértési gondokkal küzd, az ne válaszoljon!

Csak a menü érdekelte a kérdezőt és nem véleményt kért.Mit nem lehet ezen megérteni?

2021. dec. 25. 17:32
 28/28 anonim ***** válasza:
37%
Én az ilyen elmebajosok miatt még 20x leírnám, hogy datolyás mézeskalács, nehogy ne kapjanak agyérgörcsöt.
2021. dec. 25. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!