24.-én 3-asba szentestézünk. 4 éves a kisfiunk. A menü törtburgonyát készítek tejszínnel, finom, könnyű habosra. Illetve pulykahusi lesz rántva, sajttal töltve, és szerintem készítek aszalt szilvával töltöttet is. Azt csak én szeretem, a fiúk nem.Desszertnek mézes kalács, és diós bejgli. 25.-én reggel meg megyünk anyumékhoz, majd csak 26.-án este fele jövünk haza. Ott a menü husileves, töltött káposzta, szintén töltött husik (sajttal, szilvával, májjal), sima rántott szelet. Köretnek rizs, sült burgonya, francia saláta.
2013. dec. 21. 21:48
4/27 anonim válasza:
Marhahúsleves a férjemnek velős csonttal (hogy bírja megenni). Gombával, sajttal és sonkával töltött comb, párolt zöldség és krumplipüré köretnek. A bejgli már kész, szerintem sütök még egy tortát, valami egyszerű krémes sütit.
2013. dec. 21. 21:54
5/27 anonim válasza:
Mi is itthon töltjük négyesben a Szentestét (3 és másfél évesek a gyerekeink). Minden évben ugyanaz a menü Karácsonykor, szeretném ha a gyermekeimnek ez egy hagyomány, egy kellemes emlék lenne:)
Szóval tárkonyos pulykaraguleves, sült kacsa és/vagy libacomb, lila párolt káposztával, tört krumplival. Süteménynek habos almás sütemény, mézeskalács és bejgli. Nekünk a nagyik nem főznek nem sütnek (az én anyukám beteg anyósom meg tojik az egészre....) De nem is bánom hogy nem "zabálunk" mindenhol össze-vissza.
2013. dec. 21. 21:55
6/27 anonim válasza:
Nem karácsonyozunk idén, így semmi :(((
2013. dec. 21. 22:07
7/27 anonim válasza:
Nálunk 24-én délelőtt átjönnek anyukámék,velük csak sütizünk ilyesmi,és 3-ra megyünk anyósékhoz,náluk halászlé,és töltött husik szoktak lenni,krumplisalátával ilyesmik.
2013. dec. 21. 22:20
8/27 anonim válasza:
22 hónpos a kisfiam, 24-én négyesben leszünk az anyukámmal. A menü sütőtökkrémleves pirított baconnel és hagymával, lazac hercegnőburgonyával és coleslaw-val, a desszert pedig diós kosárka és tiramisu lesz, utóbbi "kismama és bababarát" módon, tojás nélkül. 25-én anyósomékhoz megyünk, ott Hármasékhoz hasonló lesz a menü :) Májgaluskaleves (ezt én kértem), töltött és rántott húsok, majonézes saláták. bejglik és mindenféle földi jóság :)
26-án a szülinapom lesz, úgyhogy ajánlom a férjemnek, hogy süssön-főzzön :D :D
2013. dec. 21. 22:31
9/27 anonim válasza:
Halászlé, rántott hal tört burgonyával, francia saláta, mákos guba, túros+mákos+diós bejgli
2013. dec. 21. 22:37
10/27 anonim válasza:
Szerintetek ki lehetett az az idióta troll, aki lepontozott mindenkit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!