Nálatok mi lesz a karácsonyi menü 2 kicsi mellett?
4 és 1 éves
És milyen suti lesz?
nekem csak egy 3 hósom van, aki ugyan az éjszakát végigalussza, viszont nappal ritkán és rövideket.
Én előfagyasztott rántott csirkemellet, kukoricasalátát, petrezselymes krupmlit, zengővárkonyi tekercset főzök, húslevest, sütni valami kevert almás-fahéjasat fogok.
De már arra is gondoltam,rendelek valami tálat, és akkor nekem se kapkodással telik a szenteste.
1. és 2. napján szüleinknél leszünk, oda valószínűleg muffint viszek.
szintén 4 és 1 évesek!
süti, mézeskalács bejgli, kokuszkocka, meg sajttorta.
husleves töltött csirke, párolt zöldség, egyenlőre ez biztos. 24 estemindenki hozzánk jön így akkor lesz csirke kuglof, francia saláta és szendvics
8 éves, 4 éves és karácsonykor 11 hetes lesz a kicsi.
Szenteste fácánleves, rántott csirkemell, rántott ponty krumplipüré, francia saláta, desszertnek mákos guba.
25-én töltött csirke sült krumplival, mákos és diós bejglivel.
26-án apósoméknál eszünk.
A sütik: mézeskalács, mákos-meggyes süti, tiramisu, málnás mascarponés pohárkrém.
Lesz gyümölcssaláta is egy nagy adag, ha már elég volt a sütiből.
Kérdező, te mit tervezel?
3 és 1 évesek.
Nálunk "fura" menü lesz, mert mindenkinek a kedvence benne lesz :)
Húsleves tészta nélkül sok sárgarépával
Húsos rétes (hasonló, mint a lasagne, csak egymillió változtatással :D házi "fejlesztés")
Csokitorta
Nem lesz mákos beigli, káposzta, vagy mézeskalács, nem szeretjük igazán. Nekünk így lesz nagyon finom a karácsonyi vacsora :)
nálunk 4 és 2 évesek. Lesz húsleves soooook tésztával és még annál is több répával, mert a kicsi (ezt tutira az apjától örökölte) él-hal a párolt répáért.
Lesz egy pörkölt-szerű dolog szarvashúsból, nálunk az a hivatalos karácsonyi menü. Sütinek a nagyszülőknél lesz bejgli - mindkettő nagymama remek bejglit süt, úgyhogy én megúszom, itthon lesz muffin és egy túrós golyócska, amiért a két gyerek rajong. Persze ez a terv, aztán meglátjuk, hogy a nagytakarítás, a főzés meg a napi teendők hogyan fognak beleférni :)
Utolsó, a túrós golyócskához kaphatnék receptet?
Nálunk (5 és 1 éves lányokkal) a következő lesz:
- Kukorica krémleves
- Töltött káposzta, Őzgerinc formában sült csirkemell krumplipürével, harcsapaprikás túrós csuszával (jönnek vendégek is úgyhogy többféle közül tudnak választani)
- Narancsos csokitorta, mézeskalács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!