Olyan szülőktől kérdeznem, akik tudatosan nem adnak cukrot a gyereknek! Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?
Zöldségleves, rántott szejtán, krumpli, kukorica, rizs, tojássaláta lesz.
Deszertnek mézeskalács (méz és cukor nélkül), bejgli (van cukormentes bejglije a Jókenyérnek).
Banannal, datolyafal édesítve barmit.
En zserbot csinalok, a tesztajaba soha nem raktam cukrot, lekvárt csak cukormentest eszünk eleve, a dió datolyaval ízesítve.
A főmenü: sültek, grillezett zöldségek, krumplisaláta, halászlé, csak a szokásos ünnepi vacsora, nem gondoljuk túl.
Sütiből meg nem kap a gyerek, a gyümölcsöt úgyis szívesebben eszi, szóval kap mandarint, narancsot, banánt. Ez van, mi ilyen szívtelen szülők vagyunk. Én nem sütök itthon, vendégségben meg mire eljutunk a desszertig már dugig van mindenki és nem hiányzik az a mézes-krémes, a gyerek meg amúgy is már rég a szobában játszik, nem érdeklik a sütik.
3 éves, amúgy az oviban kap édességet, szóval ezt nem tudom elkerülni, de itthon sosem hiányolja és valahogy nekünk sem hiányzik az életünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!