Olyan szülőktől kérdeznem, akik tudatosan nem adnak cukrot a gyereknek! Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?
Figyelt kérdés
Elsősorban a süteményekre gondolok, de főmenü is érdekelne.2021. dec. 22. 15:17
11/28 anonim válasza:
Én a 15 hónaposnak baba-mézest méz nélkül. Cukor helyett almát, banánt teszek bele (a nedves-száraz aránynál nyilván ezt figyelembe kell venni), de fűszerezése mézes fűszerezés. Már csináltam próbaadagot, nagyon szerette. :) Csinálhatod turmixolt datolyával is cukor helyett, úgy jobban hasonlít a mézesre, mégis egy kicsit egészségesebb alternatíva.
12/28 anonim válasza:
Deszertnek mézeskalács (méz és cukor nélkül),
Legalább ne nevezd mézeskalácsnak...
13/28 anonim válasza:
Most komolyan ezen megy a cirkusz? A datolyás kalácson? Azért ez nevetséges. Kapjátok el az embert egy körre és, aludjátok ki magatokat, mert borzasztó olvasni ezt a sok rosszindulatú frusztrációt. És még ott sem tartunk, hogy sütés, főzés rokonok. Aztán már ezen a szánalmas szinten tartunk. Kisimultan kevésbé lesztek sárkányok, meg kevésbé lesz szükségetek itt leverni idegeneken a bajaitokat. Majd azt is itt adjátok ki, ha kireped a bejgli, légyszi.
14/28 anonim válasza:
13. A véleményét mindenkinek jogában áll elmondani.
Én azt is elfogadom, hogy valaki semmilyen formában nem ad a gyerekének édességet és azt is, ha valaki megjegyzi, hogy a mézeskalácsba mégiscsak kellene méz.
15/28 anonim válasza:
Mézeskalács méz nélkül?
Az akkor mézeskalács? :D
Na ne már.
Mint a bableves bab nélkül? :D
16/28 anonim válasza:
Annak hívom, aminek akarom :D Kutyaszarnak is, ha ahhoz van kedvem :DDD Ennyi hülyét egy rakáson, komolyan! :DDDD
17/28 anonim válasza:
#16 te mutatod az alulkepzettseged a legjobban. Mezeskalacs mez nelkul!!! Hivd datojas kalacsnak, de ne add hozza a mezet, konyorgom!
18/28 anonim válasza:
16, ott inkább neked hiányzik valami...
19/28 anonim válasza:
#16 szerintem itt egyedül te vagy idegbeteg, fura hogy másoknak osztogatsz lenyugvási tanácsokat.
Ha így zavar más véleménye ne kommentelj és probléma megoldva.
20/28 anonim válasza:
A rántott szejtán is megér egy misét. Csóri gyerek a húsra is allergiás? Vagy csak eldöntötted helyette, hogy vega lesz? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!