Szerintetek mennyire brutális altatási módszer ez egy 2 éves gyereknél?
Nálunk ugyan ez volt, ha bent voltam 1 órát is verődött, ha megmozdultam egyből emelte a fejét, nekünk 1 nap volt 15 perc üvöltés, én bementem simi majd ki, 2 nap 5 perc nem is mentem be 3.nap meg pár anyázás és ennyi.
Ha nektek ez bavált akkor maradjatok ennél, a jelenlétetek felpörgeti.
4es, nekem nem fogad szót, mert tudja hogy én nagyon vajszívű vagyok vele. Az apja szól neki ilyenkor, neki szót fogad, mert tudja, hogy őt nem lehet kijátszani. Nincs semmi durvaság, csak megmondja, hogy ne jöjjön ki az ágyból, és ha ő mondja, az úgy van.
Ő is sajnálja, hogy nem lehet babusgatva elaltatni, és msot is szarul érezte magát, hogy csak így alszik el a gyerek, de egyszer éjjel fél egyig cipeltem itt fel alá a lakásban, már adtam neki enni-inni, de nem használt semmi, végül magától kidőlt. Szerintem senkinek sem jó, ha ilyen végletekig megyünk el, tanulja meg, hogy este 8-kor alvás van. Nem keservesen sír, csak hisztizik, mert nem tetszik neki, hogy nem őrjönghet fent 10ig. Ha keservesen sírna, nagyon sajnálnám, és vérezne érte a szívem, de most nem éreztem ilyesmit, hanem inkább azt, hogy tényleg tanulja meg, mik a szabályok, ne az legyen már tényleg, hogy mi hulla fáradtan 10kor már ki vagyunk dögölve, ő meg itt szaladgál.
Amúgy annyira magára van hagyva, hogyha felébred éjjel, szabadon átjöhet, és aludhat velünk.
Ne aggodj, semmi baja nem lesz ettol. Itt mindenki gondolom orakig altatja a gyereket annyira jó anya.
Nalunk is volt ilyen időszak. A gyerekem 3 oran át orditott, 3 oran keresztül oda vissza vittem az agyába. Ez még ket napig ment igy, de a harmadik nap mar csak fel orat hisztizett. Azota szinte azonnal elalszok vagy dumálgat magában.
Amikor első este uvoltott, mar en is sirtam, de akkor mar honapok ota ment ez a dacolas, hogy nem alszik vagy csak a mi agyunkban es muszaj voltam véget vetni ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!