Nektek bejon a sarokba allitos modszer 2.5-3 eves gyereknel? Tanul belole es elegendo fenyiteskent?
Nem.Sőt kiröhög, és poénból is be áll a sarokba.Ellenben egész napos hiszti van, és egyszerűen semmi nem válik be.Konkrétan azért is sír, ha túl lassan pucolom a sárgadinnyét...hát még a többi..mindig nem..nem..nem..és nem!!!Mindennek ellen megy, sose csinálja amit mondok..de természetesen mindent csinálni akar amit nem szabad.Konkrétan már csak az elfenekelés maradt a repertoáromban, de sosem bántanám a gyerekemet, így marad a nyelés..már teljesen kikészültem..bocs csak tényleg kiborultam már nagyon.
30 hónapos kislány
A lányom egy percig sem hajlandó ottmaradni,és nem tudok vele mit kezdeni meg nem verhetem!
Ja és 39hónapos!:D
Én nem a sarokba állítom, hanem bezárom 3 percre a nappaliba. Gyerekrács van ott, szóval rálátok. "Gondolkozik", aztán kijöhet.
Nekünk bejön. Nagyon nem szereti, utána rendszerint lenyugszik.
Én is rácsukom az ajtót, és akárhányszor kijön bömbölve szépen visszakísérem. A szoba közepén visít, veri magát a földhöz. Volt hogy 2órát parádézott mire kijöhetett.
Nálunk ez jön be, rosszalkodik, megfenyegetem hogy akkor bünti, az esetek többségében abbahagyja.
Nem, egyáltalán nem jön be, de pillanatnyilag semmi nem jön be azt hiszem...:-/
Ezt az időszakot túl kell élni, és utána jobb lesz...legalábbis én ezzel áltatom magam. :DD
34hós kiscsajom van, és már az őrületbe kerget főleg otthon, mások előtt megy olyan mint egy tünemény, nem értik, hogy mi bajom, miért panaszkodok, hogy kivagyok..azt hiszik én vagyk egy idegbeteg anya, aki nembír a gyerekével...kezdem elhinni..:-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!