Akinek van légkondi a gyerekszobába, be szoktátok kapcsolni éjszakára ilyen melegben? (3-4-5 éves gyereknél)
Ha kinyitom sem mozog a levegő, és nem akarja hogy kinyissam, mindig kitalál valamit hogy bejönnek a bogarak, meg hallja a hangokat kintről, stb.
Eddig én is azért nem akartam, mert tudom hogy árt kisgyereknek. De be lehet állítani, hogy egy irányba fújja a levegőt, nálunk pont az ágya feletti falon van, úgyhogy így nem menne rá, ha csak felfelé fújna. Sőt a hideget ki is lehet kapcsolni és akkor olyan mint egy ventillátor.
Nálunk is a nappaliban van, és nyitva vannak az ajtók, így a hálót is lehűti kicsit, pont annyira, hogy jól aludjunk (egy szobában alszunk 1 éves lányunkkal).
Szerintem hűtsd be előre, mikorra alvásidő van, addigra legyen jó idő, ajtót becsuk, akkor nem melegszik fel szerintem annyira, hogy ne tudjon jót aludni. Én bekapcsolnám, csak figyelnék rá, hogy ne közvetlenül rájuk fújja a hideget, én pl úgy szoktam beállítani, hogy a legfelső állásban fújja, ne lentre a földre...
Köszi a válaszokat.
Még arra gondoltam én is, hogy lent a nappaliba bekapcsolom erősre, a gyerekszoba az emeleten van, a lépcsőházon felmegy így vajon a hideg levegő, vagy semmi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!