Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 hete csak csokiféléket...

2 hete csak csokiféléket eszik a kisfiam?

Figyelt kérdés

Eddig se volt nagy evő, de evett a 4 éves kisfiam.

Most 2 hete nem akar semmit. Már sír, hisztériázik ha enni hívom. Csak a piskótákat, csokikat, palacsintát eszi meg.

Mindenből 1-2 falat és vége. Ma beleerőltettem egy kis szelet rántott húst és kihányta. Tehát tényleg nem kívánja;(

Azt is próbálom, hogy nem adok neki csokit, se semmi édeset, de akkor képes egész nap nem enni.

Kedvenc étele volt a milánói, rántott hús, túrós tészta, csirkepöri

Most egyiket sem akarja megenni.

2021. nov. 25. 18:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
7-es! Nekem is van kettő. Mindketten bepróbálkoztak ezzel. De a végtelenségig úgy se bírják, mert ha annyira éhesek, enni fognak. Kipróbálják az “éhségsztrájkot”, az anyuka délutánra megsajnálja, hogy jaj éhenhal, majd megy a csoki. Ezzel már meg is van a taktika, mert tudja, hogy megéri ezt csinálni, mert igen, kap csokit a végére. Ha türelmesen vársz, előbb utóbb enni fog kaját, ha valóban éhes lesz és rájön, hogy nincs csoki. Ismertem olyan gyereket, aki csak tejszeletet evett, az oviban is. Külön vittek be neki, hogy valamit egyen a gyerek, amíg a többiek ebédelnek. Ezek érdekes játszmák, de csak türelemmel és kitartással lehet nyerni, mert a gyerekek nagyon okosak ahhoz, hogy irányítsák a felnőtteket!
2021. nov. 25. 19:56
 12/19 A kérdező kommentje:

Volt, hogy este 10-ig is vártam.

Az oviban is mindig azzal fogadnak, hogy nem evett.

2021. nov. 25. 20:02
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Akkor nem eszik, nagy kaland. Van gyerekem, igen, mielőtt megvádolnátok.

A gyerek feszegeti a határait, aminek nálad mindig csoki a vége, tehát nyer.

Lehet időnként csokit adni, nem az ördögtől való. De ha nem te vagy a főnök, akkor ez a vége.

2021. nov. 25. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha 10-ig nem eszik, akkor majd reggel éhes lesz. Nem fog egy nap alatt éhen halni. Meg kell mondani, hogy akkor kap csokit, ha evett előtte rendes kaját. Addig pedig megszüntetni. Ha nem leszel erős, nem fog változni, legalább is jó irányban nem.
2021. nov. 25. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

10!

Nem vagyok szuper anyu, csupán rendelkezem józan paraszti ésszel. Sajnálom, hogy te ezek szerint nem.

2021. nov. 25. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Aki itt azt allitja, hogy ne adj neki semmit,majd megehezik, annam valoszinu nem ilyen a gyereke.

Az én fiam is 4 evesen jutott idaig es kepzeljetek el, nem evett majdnem 24 oraja mar, mert nem kellett neki semmi. Meg a makiból is vettem Happy Mealt, de hozza se nyult. Aztan hanyni kezdett, mert nem evett. Nehany napig az ment aztan ugy dontottem, hogy baszki, lehet szar anyuka vagyok, de ha nem hajlandó megenni mast a gyerek, akkor adok neki azt, amit akar. Aztan lehet elrontom a sajat gyerekemet, de ez mar borzalom.

Es igen nehany hetig ez ment, aztan egy nap megevett egy banánt. Hat ugy orultem, hogy nem igaz. Másnap meg evett a borsofozelekbol is.

2021. nov. 25. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

*mekibol

elirtam...

2021. nov. 25. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
És hogy jut a gyerek csokihoz? Van munkája amiért fizetést kap meg elmegy egyedül a boltba megvenni? Ha csokival tömöd jó hogy nem fog enni.
2021. nov. 25. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
Csoki helyett vidd orvoshoz bakker!🤦
2021. nov. 25. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!