Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 hete csak csokiféléket...

2 hete csak csokiféléket eszik a kisfiam?

Figyelt kérdés

Eddig se volt nagy evő, de evett a 4 éves kisfiam.

Most 2 hete nem akar semmit. Már sír, hisztériázik ha enni hívom. Csak a piskótákat, csokikat, palacsintát eszi meg.

Mindenből 1-2 falat és vége. Ma beleerőltettem egy kis szelet rántott húst és kihányta. Tehát tényleg nem kívánja;(

Azt is próbálom, hogy nem adok neki csokit, se semmi édeset, de akkor képes egész nap nem enni.

Kedvenc étele volt a milánói, rántott hús, túrós tészta, csirkepöri

Most egyiket sem akarja megenni.

2021. nov. 25. 18:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is volt ilyen ilyen 2-3 hetem pont 4 évesen anyukám szerint. Engedte. Azt mondta, hogy utána hónapokig rá se néztem semmilyen édességre.
2021. nov. 25. 18:41
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

Jajj mit fogsz itt kapni ezért 😂

Mindjárt jönnek azok akik szerint a csoki egyenlő a sósavval, és azt állítják, hogy ha a kérdés igaz lenne már rég nem élne a gyerek 😂

Tudod... a csoki ördögtől való!!!!! VeSzÉlYeS!!!!!

2021. nov. 25. 18:45
 3/19 A kérdező kommentje:

Amúgy tisztában vagyok vele, h nem egészséges, ezért is zavar.

De mikor mást nem eszik, akkor mit adjak neki? Próbáltam h nem adok csokit, inkább koplalt.

2021. nov. 25. 18:47
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Próbálj neki legalább valami nagyobb tápértékű müzlit adni, hátha azt megeszi
2021. nov. 25. 18:54
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha éhes lesz, eszik. Ha csokit adsz neki, nem lesz éhes.
2021. nov. 25. 18:56
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Átmegy rajta, egyen azt, ami jólesik neki, persze bizonyos határokon belül. Próbálj olyan édességet készíteni, amibe nem kell cukor, mégis édesek a gyümölcstől, pl. gesztenyegolyók ( [link] ) Konkrétan ennél az édességnél meg se lehet mondani, hogy nincs benne cukor.
2021. nov. 25. 18:57
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Olyan könnyű azt mondani, hogy majd ha éhes lesz eszik…nem tudom ezeknek az embereknek nincs gyereke vagy sosem találkoztak 4 évessel? Képesek inkább éhen halni ha valamit kitalálnak. Én azt javaslom főzzetek együtt. Próbáld bevonni az étel készítésébe. Vehetsz neki szakács sapkát és akkor azt játszátok, hogy ő a chef. Kitartás!
2021. nov. 25. 19:05
 8/19 anonim ***** válasza:
49%

7!

Van gyerekem. Kimondottan válogatós típus. Étel mellett még egy gyerek se halt éhen.

2021. nov. 25. 19:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Megyek a gyerek mellé tesónak.
2021. nov. 25. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:
36%
Juj 8-as akkor te egy szupi anyucika vagy. Más meg egy lusta dög, csak te vagy az okos :)
2021. nov. 25. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!