Hogy legyek jó anya?
Van egy 8 éves kisfiam és 2 év óta van egy párom. Mikor együtt vannak játszanak együtt és úgy tűnik szeretik egymást.
De a kisgyerek a nagyszülőknek azt mondja, hogy nem szereti a párom és a jó ha csak ketten vagyunk.
Nem tudom, hogy ez igaz lehet-e vagy a nagyszülők találták ki, mert ők nincsenek kibékülve a jelenlegi választottammal.
De tételezzük fel, hogy igaz, ezért szakítsak vele és keressek olyat aki a gyerekemnek is tetszik? (őszintén ezt nem akarom, mert mi lesz ha a következő és az azt követő sem fog tetszeni?) Vagy rosszul gondolom?
11
Jah végül is kit érdekel hogy a gyerek hogy érzi magát? Igaz?
13
igen azt akarta látni hogy jól megvannak. Amúgy meg simán lehet hogy a gyerek retteg tőle. Lehet nem is ok nélkül. De igazad van ez nem nagy ár a gyereknek azért hogy anyuci egy jót kamatyolhasson.
18
Csak ismerem a fajtád. Gyerekpszichológusként túl sokkal találkoztam már.
19: ha tényleg gyermekpszichológus vagy, akkor érdemes lenne még egy-két önismereti csoport, mert amiket és ahogy írsz, így egy pszichológus nem beszél....
Kérdező: a fiadnak nem kell szeretnie a párodat. Joga van hozzá. De ez számodra nem kéne, hogy válóok legyen. Amennyiben nem b.szogatja, nem bunkó vele (rosszabbakat már nem is mondok), akkor el kell viselnie.
Az lehet még a pakliban, hogy dühös a párodra (ezt jelenti hogy nem szereti), mert az ő megjelenésével véglegessé vált, hogy te és az ő apukája sosem lesz már egy család. Ezen kívül, amit írtak, hogy a nagyszülők részéről jövő ellenszenvre mindig csak bológat, nem mer face to face konfrontálódni velük és kiállni a saját verziójával.
Esetleg pont fordítva. Neked nem meri felvállalni az érzéseit.
Én biztos rengeteget beszélgetnék erről vele. Illetve a rajzoltatás tényleg egy jó irány lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!