Hogy legyek jó anya?
Van egy 8 éves kisfiam és 2 év óta van egy párom. Mikor együtt vannak játszanak együtt és úgy tűnik szeretik egymást.
De a kisgyerek a nagyszülőknek azt mondja, hogy nem szereti a párom és a jó ha csak ketten vagyunk.
Nem tudom, hogy ez igaz lehet-e vagy a nagyszülők találták ki, mert ők nincsenek kibékülve a jelenlegi választottammal.
De tételezzük fel, hogy igaz, ezért szakítsak vele és keressek olyat aki a gyerekemnek is tetszik? (őszintén ezt nem akarom, mert mi lesz ha a következő és az azt követő sem fog tetszeni?) Vagy rosszul gondolom?
Kedves első, vedd fel a cipőm és utána ítélkezz.
Válás óta 2 évig voltam egyedül, mert nem akaratam a lelki nyugalmát megborítani azzal, hogy hazahozok neki valakit és nem működik.
Utána már 2 éve ugyanazzal az emberrel vagyok. Nem hiszem, hogy ezzel bármit is borítanés, vagy ócska ringyó lennék.
2
De ha azt érzi, hogy az anyjának az új pasi fontosabb, meg lehet hogy próbálta is mondani csak anyuka ignorálta. Most amikor itt van egy nő aki 2 év után merül fel azon hogy lehet hogy nem volt jó ötlet a saját szexuális igényeit a gyerek nyugalma és biztonságérzete elé helyezni, de még most sem biztos hogy mit kéne lépni, ott azért már elég komoly bajok vannak. Nyilván ezt a gyerek is érzi.
5,
Egy kapcsolat nem csak a szexuális igényekről szól. Én bármilyen radikális lépés előtt megbizonyosodnék róla, hogy a gyerek IGAZÁBÓL hogyan érez. (2es voltam)
"Itt azt akarom, hogy mindenki jól érezze magát és szívesen jöjjön haza."
Jah a gyerek problémáját mégis lesöpröd meg ráfogod hogy a nagyszülő találta ki. Tehát mégsem az a célod. Inkább te szeretnéd jól érezni magad de nincs is ezzel gond, csak passzold le az apjának talán ő megteremti azt a biztonságos légkört neki amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!