Hogyan legyek jo anya és feleség?
gyönyörű két éves lánykám van ugy döntöttem lassan oké tényleg ott fogom hagyni a szobájába de ha olyanom van igen átmegyek hozzá illetve ha beteg kérés nélkül ott vagyok. Szeretnék a férjemnek is kedvezni de ezt szeretném ha megértené hogy elsö sorba ANYA vagyok ö az elsö és utána feleség és utána (önmagam)
Szeretném ha ö is ezt érezné hogy élsósorba apa és ugy kellene viselkednie a gyermek jelenlétébe is hogy igenis a gyerek még ha folyékonyan nem is beszél iszonyat sok dolgot felfog abbol mikor ordítozik velem(vagyis egymagába mert én nem szolok vissza mert igy is siró görcs a vége a részemről)
hogy lehetne dülöre jutni kérek tanácsokat ez ügybe köszönöm
Az írásodból az jön le, hogy a gyermek a mindened, a férjed csak utánna jön, vagy inkább a gyermek, és a férjedre ha jut iső jut, ha nem, nem!
Egyenlően kell őket kezelni! Mindd akettőt egyformán szeretni, csak a férjet szerelemmel, a gyermeket pedig szeretettel!
Nem szabad sem ezt, sem azt túlzásba vinni a másik rovására, hisz te magad is beismered, átlendültél a gyermek felé!
Gondolj bele milyen lehet a férjednek, eddig csak ő volt neked, és most jött valaki, aki végett a háttérbe szorúlt! Szeret téged, de nem kapja meg azt, amit ezek előtt!
A gyermek aludjon a saját szobájában, te pedig a férjed mellett!
Ha beteg, akkor aludj a gyermekkel, ha este lefekszel a gyermek mellé, miután elaludt, menj vissza a férjed mellé!
Ott az egész nap a gyerekkel, este legyen 1-2 órás a férjedre is, érezze hogy nem hanyagolod el, ő is fontos!
Ha nem változtatsz rossz vége lesz, csak a gyerek marad neked, a férjed elhagy, mert nem érzi hogy ő is kell neked!
Rajtad áll az egész, te tudsz csak ezen változtatni!
Próbálj meg nőiesen öltözni, tetszeni a férjednek, este ha elalud a gyerek bebújni a férjedhez
Első sorban azt kell végig gondolnod Magadban,hogy ha ordít Veled akkor miért ordít? (Munkahelyi probléma,anyagi gondok,vagy elhanyagoltnak érzi magát?) Sokszor nem az a valódi oka a Férfiak "kibukásának" mint amit elsőnek látunk!
Neked kell megértened,hogy nincs olyan,hogy "első sorban"! Egy személyben!!! Olyan van! Egy személyben vagy Anya,Feleség... Az összhangot csak Te tudod megtalálni,egyikünk sincs a helyedben! Ha bármi problémád van,meg kell tudni beszélned a Pároddal!- ha ezt nem tudod megtenni,az már régen rossz!
Minden jót kívánok Neked!!
Üdv: 3 lányos,21hkm
Nálam a gyerekek és a férjem egyenlőek.Anya vagyok de feleség és nő is.Nekem is szükségem van arra ,hogy a férjem nőként tekintsen rám és neki is arra,hogy ne "csak" apa legyen hanem férfi akire nekem van szükségem.Hülyén hangzik de ő volt előbb az életemben és nélküle a gyerekeim sem lennének.Nem tudom és nem is akarom háttérbe szorítani,mert ha ezt tenném akkor saját kapcsolatunkat tenném tönkre.
A férjednek kellene a felnőtt "szövetségesednek" lennie.
Ez már a sokadik ilyen kérdés a héten.Én nem értem a nőket.Mindent feladnak a gyerekért még a saját kapcsolatukat is és utána csodálkoznak ha megromlik a házasságuk.
3 gyerekem van az első pillanattól a saját szobájukban aludtak,pont azért,hogy én és a férjem legalább este tudjunk pár órát együtt tölteni és tudjunk felnőtt életet élni.Persze ha betegek én is ott vagyok velük és éjjel is átmegyek ha rosszat álmodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!