Mióta feleség vagy és anya: kit hív fel este fél 10 - 10-kor az anyósa? Pontosabban a férjedet? Van kulcsa az anyósodnak a lakásotokhoz?
A hívás nem probléma, de hogy kulcsa van a lakáshoz?! :O
Miért???? :O
Kulcsa akkor van, ha elmegyünk nyaralni és jön virágot öntözni és kutyát-macskát etetni.
Este 10-kor nyugodtan hívhat, éjfél előtt nem alszunk. Viszont nem szokott.
Van kulcsa lakásunkhoz, mindkettőnk szüleinek, mert nem egy településen élünk. Sőt, nekünk is van a szüleink lakásához kulcsunk. Sose megyünk váratlanul és hívatlanul egymáshoz, nincs is ebből probléma.
Hívhatna nyugodtan este tízkor, de nem hív, mert ő már alszik. De komolyra fordítva, engem hívna.
Valószínűleg ezek a dolgok bennünket azért nem zavarnak, mert nincs problémánk az anyósokkal.
Nálunk is az van mint nálatok, ezért nem is vagyok jóban anyósékkal. Férjemet ötletszerűen felhívja az anyós, ha náluk volt valamiért, mondjuk felugrott cseresznyéért a minap, akkor fél óra múlva már jött is a telefon, hogy : kicsi fiam, hazaértél már? Nem romlott meg útközben a cseresznye? :s
Szerencsére én ebből kimaradok, hagy hivogassa a fiát ha neki ez örömet okoz.
Na a kulcskérdés nálunk is probléma. Férjem adott nekik, mert állítólag elvárták. Egyszer úgy jöttek látogatóba, hogy nem csöngettek a kapunál, bejöttek kulccsal és egyszer csak itt álltak a nyitott lakásajtóban. Mindannyian halálosan megijedtünk, még a gyerekek is. Akkor rájuk förmedtem, hogy mit képzelnek, ők sem örülnének, ha csak úgy beállítanánk.
Jól megsértődtek, de többet nem fordult ilyen elő, sajnos a kulcs azért náluk maradt.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!