Mióta feleség vagy és anya: kit hív fel este fél 10 - 10-kor az anyósa? Pontosabban a férjedet? Van kulcsa az anyósodnak a lakásotokhoz?

Én nem szeretem ha 8 után hívja a páromat mert akkor fürdetek.
Kulcsa van a lakáshoz,mert már volt olyan hogy este jött haza a párom és a ház előtt vette észre,hogy bent hagyta a kulcsot,engem meg nem akart felébreszteni inkább átment az anyjához,aki 5 percre lakik tőlünk. :(
A kulcsot "még"nem használta,és nagyon remélem hogy nem is fogja. :)
Jogos a felháborodásod!

Részvétem!
Kulcs csak akkor van az anyósnál, ha elutazunk vidékre, de akkor is felesleges volt. :( "elfelejtett" eljönni meglocsolni a virágaimat!
Az esti telefonálgatásról meg leszoktattam! Megmondtam neki, hogy 7 után se engem, se a kicsi fiát ne hívogassa, mert nyugodtan szeretnék vacsorázni, nem tele pofával! Utána meg fürdetés és nekünk is van magánéletünk! Tetszik nem tetszik: EZ VAN!

Nincs kulcsa senkinek sem a lakásunkhoz. Van pótkulcsunk, ha több napra megyünk el, inkább a szomszédnak adjuk (ők is nekünk), nagyon jóban vagyunk. Messze is laknak anyósék, felesleges lenne.
Nálunk a baba születése után jöttek az esti telefonok, de gyorsan leszoktattam őket róla. Érezhető volt mind a kettőnk hangján, hogy zavar. De egy "éppen fürdetünk, majd visszahívlak, holnap, ha ráérek"-kel el lehet intézni. 20 után meg már senki ne hívjon, mert felijed a gyerek, max. akkor, ha tényleg baj van.

Nekünk is mindkét nagyszülő kapott az unoka születése előtt kulcsot, de nem élnek vissza vele, akik eleinte megpróbáltak bejeletés nélkül jönni, azok is az én szüleim voltak...
Mindenki pontosan tudja, hogy fél 8-kor fürdetünk, így addig szoktak csak keresni. Ha néha mégis beszélnünk kell, mondjuk a másnapról, akkor mobilon hívnak, ha felvesszük jó, ha nem, tudják hogy aznap már nem beszélünk. Nem hiszem, hogy ezt ne leheten értelmesen megbeszélni.

Engem nyugodtan hívhatnak anyukámék este 11-12-ig, úgyse szoktam aludni. Ha meg igen, akkor a mobil le van némítva, úgyhogy nem zavarnak. Ha ég a ház, akkor ott a vezetékes, de ha nem veszem fel a mobilt, nem zaklatnak.
Kulcsuk is van a lakásomhoz, mivel én egyedül vagyok a fiammal, bármi történhet, jobb ez így, de soha eszükbe nem jutna beállítani hozzám úgy, hogy nem tudok róla.
Beszélj velük.

Kulcsot eszembe sem jutna adni az anyósomnak, akkor jönnek csak, ha előzetesen bejelentették. Mi is így megyünk hozzájuk, mondjuk havi egy-két alkalommal. Ő talán évente egyszer jön. Anyunak sincs kulcsa a lakásunkhoz. Ha esetleg vidékre mennénk több napra, akkor adnék, ilyen már volt is, de akkor sem jött be, inkább hozott otthonról enni a kutyáknak. Én sem megyek be anyuhoz és anyóshoz akkor, amikor nincsenek otthon, és be van zárva az ajtó.
Anyós inkább hajnalban szereti hívni a férjemet, főleg hétvégén, mikor mindenki alszik, és csupa jelentéktelen dolog miatt:(

van kulcsa,de végülis ő vette a lakást nekünk+hitel:)
de a kulcs biztonsági okokból van neki is és nem szokott "csak úgy" bejönni vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!