Bűncselekménynek minősülne? Bővebb sztori lent!
Férjemmel új környezet és munkahely miatt sajnos kénytelenek vagyunk néhány alkalommal a pici babánk mellé bébiszittert fogadni. Nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de sajnos muszáj egy ideig.. Aggódunk! Az bűncselekménynek minősülne ha rejtett kamerákat helyeznénk el a házban és így megtudnánk figyelni legalább egy kis ideig, hogy a bébiszitter jól bánik a picivel?? Vagy felvételt készíteni és amikor hazaértünk visszanézni? Csak addig amíg nem alakul ki a bizalom! Valaki esetleg tudna tanáccsal szolgálni?
Előre is köszönöm.
Nem bűncselekmény, de ritka aljas egy húzás és én pl azonnal otthagynalak, ha eszre venném a kamerát.
A tisztességes eljárás az, hogy figyi, Piri, vannak kamerák a házban.
Amúgy meg igen, az lenne evidens, hogy úgy választasz bébiszittert, higy megbízik benne. Ha nem megy, maradj te otthon.
Valóban jó lenne, ha meglenne a bizalom, korrekt dolgokat írtak eddig is.
Jogilag nem bűncselekmény, de ha bármi olyat látsz a felvételen, amit tesz, azt viszont nem használhatod fel ellene sem bíróságon, sem sehol.
Ha lebuksz, nem tudom ő perelhet-e.
Nyilván ha meg előre szólsz neki, akkor már máshogy viselkedik.
Nehéz helyzet ez, én nem hagynám így másra a kicsit.
Ez konkrétan személyiségi jogok megsértése, ha észreveszi és feljelent, nem fogjátok olcsón megúszni.
VAGY keressetek olyan valakit, akiben megbíztok, interneten véleményeket megnézni, ismerösöket meghallgatni, esetleg tölük kérni tippeket megbízható valakihez, VAGY nem fogadtok fel senkit, de ilyet nem tehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!