Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megint lecsúsztunk a megfelelő...

Megint lecsúsztunk a megfelelő időpontról? Sztori lent

Figyelt kérdés
Márciusban egy éve, hogy próbálkozunk. Két vetélésem volt. Kivizsgalasokon túl vagyunk, problémát megtaláltuk. Prolaktin szintem magas ami kezelve van. 29-én este voltunk együtt a párommal ami a 10.ciklusnap volt. 31-én azaz tegnap voltam orvosnál és UH-n látott egy domináns tüszőt és kevés hasűri folyadékot, tehát e szerint már megvolt az UH idején a tüszőrepedes. Tehát a 29-i együttlét korai volt, ugye? Utána sajnos nem tudtunk együtt lenni, ma tudunk, de ma már késő a teherbeeseshez ha jól gondolom. Kinek mi a tapasztalata?
2021. ápr. 1. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

A spermiumok nem 25 másodpercig vannak bent hanem napokig, ezt nem mondta az orvos? Vagy esetleg biológiából rémlik, esetleg az internet segit.

Lehetett pont jó is, de ezt itt senki meg nem fogja neked mondani. Majd a következő mensi, vagy megjon vagy nem.

2021. ápr. 1. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:
98%
Ha 29-én voltatok együtt és 31-én már megvolt a peteérés, akkor jókor voltatok együtt. A spermiumok napokig elélnek, 1-2 nappal előbbi együttlét tökéletes. Nekem peteérést 2 nappal megelőző együttlétből fogant a kislányom.
2021. ápr. 1. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán belefér! 72 órát olvastam...
2021. ápr. 1. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!