Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Télen hogy hordod a gyereket...

Télen hogy hordod a gyereket oviba, bölcsibe? (Kocsi nélkül)

Figyelt kérdés

Március óta jár a lányom, eddig jó volt bicajjal, 2 km oda 2 vissza..

De ma már kezdett nagyon hideg lenni de még az út járható. Ha esik hó vagy valami akkor is lehet bicajjal menni? Vagy ti olyankor hogy viszitek?

2021. okt. 15. 07:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%
#18. Én írtam, hogy hasonlóan nincs és nem is lesz jogsim, és közel vettünk házat. Nos, Gyálon lakunk, az azért majdnem ugyanaz, mint Gyömrő. ;)
2021. okt. 15. 10:12
 22/41 A kérdező kommentje:

Igen, a te válaszod volt a legértelmesebb, de van még pár persze :)

Örülök neki, hogy sok embernek ennyi lehetősége van, hogy jogsi, kocsi, ház központi helyen stb minden azonnal megvan fiatalon, nekem nem volt.

Én 16 évesen kezdtem dolgozni mert addigra már a szüleim gyakorlatilag nem tudtak eltartani, munka mellett érettségiztem, diplomáztam, csináltam 2 nyelvvizsgát, sőt elkezdtem a jogsit is, de mint kiderült a sikeres KRESZ után , hogy nem is lehet, félbehagytam, bár még agyalok egy orvosi felülvizsgálaton. Aztán elkezdtem normális helyen dolgozni, a férjemnek hasonló az életútja, 23 éves koromban vettünk egy házat Gyömrőn amit most felújitottunk azóta vettünk új kocsit, 25 évesen szültem, mert én 30 felett nem akarok akartam. Most vagyok 28, március óta dolgozok, bennem már ennél több jelenleg nincs, erőm sincs elkezdeni a jogsis témát erőltetni. Jól keresünk nagyon, nem hiszem hogy emiatt ne kellett volna szülnöm. Lusta se vagyok, biciklizek simán ha kell, csak balesetet nem akarok.

2021. okt. 15. 10:23
 23/41 anonim ***** válasza:
38%
Biciklivel mi bajod van, télen nem gurul?
2021. okt. 15. 14:16
 24/41 anonim ***** válasza:
86%
Busz. A ház mellett áll meg, az óvoda mellett tesz le.
2021. okt. 15. 14:18
 25/41 anonim ***** válasza:
90%
16-os, köszi!
2021. okt. 15. 14:24
 26/41 A kérdező kommentje:

#23 De igen, ha száraz hideg van.

De ónos esőben meg hóban nem biztos hogy akarom a testi épségünk kockáztatni.

Erre irányult a kérdés.

Aki akarta értette, aki nem nem..

Köszi a bundazsákos tippet, ez nekem is jól jött.

2021. okt. 15. 14:56
 27/41 anonim ***** válasza:
31%

26!

Nyilván ha csuszik az út, akkor tolod. Értem a kerdest, a problémát nem: Hollandiában élek, kb mindenkkk, mindenhova minden időben biciklivel jár.

2021. okt. 15. 15:01
 28/41 A kérdező kommentje:
Ja végülis igaz, ha nagyon csúszik tolhatom is, úgy gyorsabb mint gyalog.
2021. okt. 15. 15:03
 29/41 anonim ***** válasza:
29%
Hát, ha szerinted a 3-5 éves gyereked ugyanolyan gyorsan legyalogol veled 2 kilométert kézenfogva, mint te a biciklit tolod vele, akkor hajrá.
2021. okt. 15. 15:52
 30/41 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, azért írtam hogy tolni tényleg jobb, konkrétan ez eddig nem jutott eszembe.
2021. okt. 15. 17:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!