Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves ránk szól hogy ne...

2 éves ránk szól hogy ne veszekedjünk?

Figyelt kérdés
A férjemmel sajnos sokat veszekszünk igazából nem nagy dolgokon, hülyeségeken. Mindketten elég temperamentumosak vagyunk, egy bögre tea elkészítésén össze tudunk veszni.. 😂 Plusz most rengeteg a stressz az életünkbem. Nem ordítunk, de azért veszekszünk. A 2 éves lányom ilyenkor mindig ránk rivall és azt kiabálja, hogy ne veszekedjetek már. És mondja nekem is meg aza apjának is felváltva. Én ezen megrémülök, szerintetek sérül lelke miattunk?
2021. okt. 11. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jó a gyerek előtt , főleg folyamatosan veszekedni!
2021. okt. 12. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja,ha egy 2 éves gyerek szól rátok,hogy ne veszekedjetek biztos nincs semmi baj se vele se veletek..🙄

Próbáljatok meg nem előtte veszekedni,az ő érdeke első sorban.Ha valamelyikőtöknek sz*r napja van egyszerűbb befogni mint a másikon levezetni ráadásul a gyerek előtt.

Nem kell gyerekesebbnek lenni a gyereknél és a "de ő kezdte" baromságokat el kellene hagyni.

2021. okt. 12. 16:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Én nem írtam, hogy nincs baj velünk, én ezen változtatni akarok.
2021. okt. 12. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom hogy rossz, én alkoholista szülők mellett nőttem fel éjjel nappal vitában. Nálunk ráadásul komoly csúnya balhék voltak, ahogy alkeszeknél szokott, nem ilyen semmin összeszólalkozás mint nálunk, persze nem szeretném, hogy ezt lássa.
2021. okt. 12. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De összeszólalkozni sem kell ember,mert ha meg ő is ezt tanulja meg és úton útfélen be fog szólogatni,kötekedni fog,mert ezt látja otthon tőletek ti lesztek megsértődve.Ti fogjátok bűntetni,ti fogtok elbeszélgetni vele,hogy nem szabad pedig tőletek látja.

Rosszabb lesz ha oviban is pl ezt fogja csinálni,másokon fogja levezetni az otthoni stresszt vagy csak simán viszi be az otthon összeszedett rossz indulatot,és veszekedést.

2021. okt. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!