2 éves ránk szól hogy ne veszekedjünk?
Figyelt kérdés
A férjemmel sajnos sokat veszekszünk igazából nem nagy dolgokon, hülyeségeken. Mindketten elég temperamentumosak vagyunk, egy bögre tea elkészítésén össze tudunk veszni.. 😂 Plusz most rengeteg a stressz az életünkbem. Nem ordítunk, de azért veszekszünk. A 2 éves lányom ilyenkor mindig ránk rivall és azt kiabálja, hogy ne veszekedjetek már. És mondja nekem is meg aza apjának is felváltva. Én ezen megrémülök, szerintetek sérül lelke miattunk?2021. okt. 11. 23:41
1/15 anonim válasza:
Semelyik gyereknek sem tesz jót, ha a szülei folyamatosan veszekednek... Igen, ha így folytatjátok, akkor ez negatív hatással lehet a személyiségfejlődésére és a későbbi kapcsolataira is.
2/15 anonim válasza:
Nekünk is volt egy rosszabb periódus az életünkben, amikor a nagyobbik fiam kicsi volt. A mai napig emlékszik rá.
3/15 anonim válasza:
Szerinted mennyire tesz jót egy gyereknek, ha a szülei egy teát sem képesek veszekedés nélkül elkészíteni? Ez egyáltalán nem vicces dolog. Pláne nem egy gyereknek. Láthatóan szorongást vált ki belőle az állandó veszekedés.
4/15 anonim válasza:
Igen, plusz ezt fogja eltanulni és viszi tovább. Majd ne annyira lepődjetek meg, mikor kamaszkorában bedurvul - tőletek tanulta.
5/15 A kérdező kommentje:
De amúgy meg nem szorongós gyerek, a bölcsiben is ő az igazi "vezérgyerek" szeret szerepelni, nyitott mindenre, mindenkivel beszélget szívesen, sehol nem fél, új emberek között sem.
2021. okt. 12. 07:42
6/15 anonim válasza:
Jaaa, és akkor szerinted rendben van, hogy otthon csak a veszekedést látja?
7/15 anonim válasza:
Elmondom neked őszintén, hogy majdnem 29 évesen még mindig azok az emlékeim vannak otthonról, hogy folyton szorongtam (még mindig szorongós vagyok), hogy mikor lesz legközelebb veszekedés... Nagyon szar így felnőni. Mindig mindenkitől azt várom, hogy mikor fordul ki önmagából. Arról nem is beszélve, hogy én is könnyebben leszek így agresszív, de mivel felismertem, próbálok dolgozni rajta. Kérlek keressetek valami segítséget, mert a gyerek már most sérült, nem kéne tovább ezt csinálni.
8/15 anonim válasza:
Kérdező, győzködhetsz minket meg magadat is, hogy mennyire nem gond, ha otthon csak a veszekedést látja. Elhiszem, hogy ezt sueretnéd hinni. De, gond. Még szól is, basszus, titeket ez se érdekel??
9/15 anonim válasza:
Ez abszolút nem normális, hogy folyton vitatkoztok.
A gyerek is szól érte, tehát zavarja.
Kitudja milyen bántalmazó kapcsolatot fog eltűrni mert a vitázás mindennapos volt otthon.
Vagy épp annyira félni fog a konfrontációtól, hogy inkább szív a suliban meg munkahelyen, mert nem akar veszekedni.
10/15 anonim válasza:
Én is ilyen cserfes kis energiabomba voltam, aztán mégis azok a legélesebb gyerekkori emlékeim, hogy veszekedés van, meg tettlegesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!