Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hallottátok, hogy szigorúan...

Hallottátok, hogy szigorúan büntetik, ha akár a gyereket kiflivel etetitek a boltban?

Figyelt kérdés

[link]

Idén augusztus 19-től.

2010. szept. 1. 18:27
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
35%

Helló! Milyen a hangulat???

Most jövök a Tescobóóóóóóóóóóóóól! 11 hósommal voltam, a nagyot leadtuk az oviban, s nagyon éhesen irány a bevásárlás (azért nem reggeliztünk meg az ovi és a tesco között, mert 6 km-re van a házunktól és nemcsak benzinár miatt mondom, hanem az idő miatt, mert már alszik a picur, nem bírta volna ki, ha reggeli után visszamegyünk).

Nos, bementünk, első utam a kiflikhez vezetett. Elraktam hatot, egyiknek a felét odadtam a picinek, sőőőőőőt még én is haraptam belőle. Hinnnyeeeeeeeeeeeee.

Aztán vásárolgattam tovább, mentem a kis dobozos almaléért, amit imád, teszem a kocsiba, hát majdnem kifordult, úgy elkezdett nyügizni érte. Felbontottam, ivott egyet. A pénztárnál szóltam, hogy egy kifli felét megettük, és számoljon egy plusz almalét, mert itt van a kezében a lánynak. Semmi gond nem volt.

Tudom, hogy nem szép szokás, de ha egyszer ÉHES A GYEREK??? A nagylányom is kapott pici korában. Most már felfogja 3 évesen, hogy először ki kell fizetni, úgyhogy nem is hisztizik érte, hogy kibontsunk ezt-azt.

2010. szept. 2. 10:10
 42/57 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy, joggal lehetsz büszke magadra.

:)

2010. szept. 2. 10:57
 43/57 anonim ***** válasza:
64%

Én vagyok aki a 8 Ft-ot benyeletné vészhelyzetben az áruházzal, de előtte pár hozzászólásban írtam, hogy viszek neki itthonról enni is meg inni is.

Egyébként a vásárló a romlott kajával, zöld fölvágottal, stb bőven több kár éri mint a boltot a kiflicsücskkel.

2010. szept. 2. 11:02
 44/57 anonim ***** válasza:
37%
08:08-as vagyok. Hozzászóltam már ehhez a témához is, meg a pár nappal ezelőtti "ha kiflicsücsköt etetsz a gyerekkel az auchanban, akkor kőbunkó vagy" másik témához. Mi azóta is csak röhögünk ezen a sok vaskalap mamin a férjemmel és ugyanúgy megeszi a lányunk a pogácsát mikor megyünk vásárolni. Úgyhogy van véleményem, de ide inkább már csak röhögni járok. :)
2010. szept. 2. 12:04
 45/57 A kérdező kommentje:

A lényege ennek a kérdésnek az volt, mint már sokszor leírtam, hogy amíg nem forr ki a való életben ez a törvény, addig sok kellemetlenséget kerültök el azzal, ha egy időre abbahagyjátok a boltban etetést.

Van, aki nem érti ezt meg, hát akkor annak tényleg falra hányt borsó az ilyen jótanács. Mivel nem vagyunk egyformák, van, akinek kell a bevásárláshoz is egy bizonyos adrenalin szint, különben nem érzi jól magát. Legyen. Aki pedig nem "dafke csak azért" is eteti a gyerkőcöt, az megérti, hogy ez a kényes időszak.

Egyébként a véleményem nekem is megvan a témáról, csak nem idevaló, mondjuk az is tény, hogy nem nevetgélni nézek ide fel.

2010. szept. 2. 12:20
 46/57 anonim ***** válasza:

Legfelső vagyok!

Szándékomban áll a következő Tesco körút alkalmával először a vevőszolgálathoz menni és megkérdezni tőlük, hogy ha nyűgizik a gyerekem, adhatok-e neki kiflivéget. Kíváncsi vagyok!

Egyébként terhesen 3 szor egymás után becsipogtam, egyszer meg szúrópróbaszerűen ellenőrizték a blokkomon, hogy minden ott van-e ami a kocsiban van. NA AZ VOLT AZ IGAZI ADRENALIN!!! Mai napig remegve megyek át a kapun. Sose loptam semmit de valamiért mindig becsipogtam..

2010. szept. 2. 12:27
 47/57 A kérdező kommentje:
Nekem gyanús a babád... :))
2010. szept. 2. 12:31
 48/57 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg túlliheged kérdező. Én mindig viszek a gyereknek rágcsálnivalót a boltba, nem etetem olyannal, ami nincs kifizetve, de semmi bajom nincs azzal, aki meg igen, hiszen én is kerülhetek olyan helyzetbe, hogy szükséges lesz egy kiflicsücsök:D

. Valóban kényes időszak ez, de senkit nem szükséges erről erőszakosan meggyőzni, úgysem fog sikerülni, pláne nem egy ismeretlennek. Kedves tőled, hogy figyelmeztettél bennünket, ha valakire hatottál, az tök jó, de ha nem, az sem baj.

Mindenkinek lehet erről más a véleménye, ami szintén nem baj, csak ne agresszíven ugorjatok egymásnak, mert annak még kevesebb értelme van.

Én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy felbontottam a papírzsepit, mert szükségem volt rá, valószínű nem fognak ezért bebörtönözni. Főleg, ha a csomagot beteszem a kosárba.

Van különbség aközött, hogy valamit a táskádba (cekkerbe) teszel, vagy a kosárba, de ez csak az én véleményem, és nem kell nekem ugrani, hogy tévedek, mert ragaszkodom a véleményemhez:D

2010. szept. 2. 12:33
 49/57 anonim ***** válasza:
69%
Kövezzetek meg,de az a legjobb,ha a gyerek időben megtanulja,hogy ELŐSZÖR fizetünk,aztán eszünk!Soha nem adok a gyerekemnek kifizetetlen kaját,sőt nem is kéri,mert tudja,ha kifizettük utána kap!Nevelés kérdése!!!!!!!!!!
2010. szept. 2. 12:38
 50/57 anonim ***** válasza:
59%

12.27-es vagyok! Mióta kint van a pocakból, azóta nem csipogunk! :DD

Néztem Tesco e-mail címek után, de nem találtam. Ha valaki tud ilyet, írja már le. Kíváncsi vagyok, mit írnának vissza.

Na. Különben rám hatottál látod, mert most majd először kérdezek, utána adom a kiflit. Vagy ha ordít, odaviszem a biztonsági őrnek. :D

Más. Ha megkóstolom a zöldségesnél a szőlőt, akkor elloptam egy szemet?

2010. szept. 2. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!