Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki rácsapott/néha rácsap,...

Aki rácsapott/néha rácsap, felpofozza, rácsap a fenekére, megüti, megütötte a gyerekét egy egy atyai pofonnal, annak hogyan viselkedik a gyereke az iskolában, óvodában?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 07:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10es, szerintem a fenti esetekben nem ez van. Egyszerűen rosszul viselkedik(mert még nem képes máshogy kezelni a baját a gyerek), tehetetlennek érzik magukat a szülők, úgy érzik elharapódzik a gond, nagyon feszültek és rácsapnak. Nem kell ehhez ilyen olyan baj(persze rátesz a dologra), elég nekik a mezei rosszalkodás. De nyilván ha nehezebb a gyerek(amit gyakran okoz idegrendszeri gond), akkor gyorsabban szakadnak el az idegek mert a rsszalkodás is nagyobb volumenű.

A szülők gyilkolják egymást esetnél.. ott meg szerencsétlen kissrác olyan stresszben él, az a csoda, ha van még ép esze, a rosszaság a legkisebb gondja neki.

2021. okt. 4. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Kicsiként volt, hogy kaptam a fenekemre, iskolás koromban már nem. Akkor már felfogtam, ha valamit kérnek tőlem. De nem volt velem különösebb gond állítólag sem az oviban, sem az iskolában. Amennyire én emlékszem, inkább visszahúzódó voltam, és vagyok ma is. Néhány barátom volt oviban és iskolában is, velük voltam folyton, nem én voltam a hangadó sosem.
2021. okt. 4. 13:51
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Az egyik legjobb magaviseletű gyerek oviban. Szófogadó, cuki.
2021. okt. 4. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Fú de fura olvasni. Pár nappal ezelőtt mindenkit leordítottak mert veri a gyerekét, bántalmazza(mert a popsijára vert) stb.

Válaszolni nem tudok sajnos, de nagyon meglepett a hozzászólások közötti különbség

2021. okt. 4. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
35%

Jézusom, dehogy féltünk otthon... Nem volt rossz a viselkedésünk ott sem. Az, hogy néhányszor kisgyerekként ki lett porolva a gatyánk, nem jelenti azt, hogy rettegésben éltünk. Pont hogy jobban elengedtük magunkat otthon, meg többet megengedtünk magunknak mint idegen környezetben. Nyilván ez a seggrecsapás nélkül is így lett volna. Normál esetben megtanulja a gyerek, hogy vannak bizonyos viselkedési normák, nem kell ehhez megfélemlíteni.

Nem hiszem, hogy azért balhézik a gyereked közösségben mert otthon nem csapsz rá.

2021. okt. 4. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

14es, azok az elvakult gyereknevelés-nácik voltak, akik liberálisan nevelik a gyereket, és szinte rá se szólnak nehogy lelki nyomorékot csináljanak belőle.

Ők külön fajta,nehezen lehet velük azonosulni.

Nem azt mondom hogy állandóan verni kell a gyereket, de ha életében kap 3-4 pofont vagy fenékre csapást INDOKOLT esetben, nem lesz semmi baja. Nekem se lett, ugyan úgy szeretem őket, és utólag belátom megérdemeltem. De boldog, nyugodt gyerekkorom volt

2021. okt. 5. 05:03
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
faterom gyerekkoromban néha elvert! míg élek nem felejtem el, harmadikos voltam általánosban,(1975)kaptam egy egyest,úgy elvert a rohadék,egész este sírtam fiú létemre.akkor kivántam először, hogy dögöljön meg!2006 ig kellett erre várni!remélem nehéz neki a föld, remélem nincs menyország, nem találkozom vele!
2021. okt. 5. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!