Hogy kell kezelni ha egy fiú kisgyerek túlzottan rajong, gyakran megöleli,hozzábújik egy lányhoz, felnőtthez amikor találkoznak már azt is mondta egyszer h szeretlek,egyébként normálisan viselkedik, játszik vele?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert a szülők rossz szemmel nézik.2021. jún. 5. 19:12
2/8 anonim válasza:
Sehogy 🙂
Cuki, majd felesegul is fogja kerni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak annyira zavarja a szülőket ezért kérdezem de akkor nem normálisak v csak féltékenyek.
2021. jún. 5. 19:29
4/8 anonim válasza:
Zavarja mert a szuleik.
Max felejuk vicceld el a dolgot.
De a gyereket nem bantjuk, nem toljuk el csak mert anyu hisztis.
5/8 anonim válasza:
Én nem vagyok hisztis, mégsem örülnék ha random kisgyerek ölelgetne, fogdosna, bújna a jatszótéren pl.
Azt gondolnám otthon nem kap elég törődést, hogy mindenkitől be akar zsebelni egy kis buksisimit. Annak se örülnék, ha a gyerekemet ölelgetné, főleg ha őt ez kellemetlenül érinti. Miért kéne ezt eltűrni, hogy hozzáér olyan akit nem akar..?
Szülőnek illene elmagyaraznia a gyerekének hogy mit szabad és mit nem. Ezt nem, idegenekhez nem megyünk oda olelkezni.
6/8 anonim válasza:
#5-tel értek egyet. Nem vagyok hisztis, de nem örülnék ha random kisgyerek ölelgetne engem, vagy a lányom.
7/8 A kérdező kommentje:
Csaladtagrol van szó nem idegen lányról
2021. jún. 6. 17:06
8/8 anonim válasza:
Amikor valamit furcsának érzünk, az ösztöneinkre kell hallgatni. Azok mindig jelzik, ha valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!