Szoktatok csak úgy venni kisgyereketeknek játékot, ajándékot, könyvet? Úgy, hogy nincs semmilyen alkalom?
Persze, ha látok valami jó dolgot megveszem. És ha messze van még a következő alkalom, akkor nem tartogatom addig.
Ha pár hét múlva lenne rá alkalom, akkor inkább megvárom azt.
Ritkán és keveset vásárolunk, de szoktunk. Lányom szülinapja és névnapja is decemberben van, így a húsvétot leszámítva, szegény gyerek csak abban az 1 hónapban kapna ajándékot.
Rokonokat próbáljuk korlátozni vagy "jó irányba terelni", több-kevesebb sikerrel.
Igen. Néha kap könyvet, de már így is rengeteg van neki :).
Valamint sokat járok turiba, mert szeretek :). Ott, ha meglátok valamit, megveszem neki.
Múltkor pl találtam egy kb 30cm-es Olafot. Épp Jégvarázs mániás a lányom, azóta is imádja.
Vagy pl volt a ruhák közt egy lps hintó. Még szép, hogy elhoztam..
Ezeken kívül ami gyakori, az a színező, Trixi könyv, bubifújó, apróságok.
Milliòszor megfogadtuk, hogy nem veszünk màr több lomot. De valahogy sosem tartjuk be. Gyakran veszünk valami aprósàgot.
Magunknak nem, èn radikàlisan minimalista vagyok, az apja ruhàkra költ, de a gyereknek túl sok holmija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!