Masfel eves kislanyomat a 4 eves fiu unokatesoja amikor talalkozunk, nincs egyetlen olyan alkalom hogy ne bantsa: megloki, orditozik vele, kiveszi a Lanyom jatekat a kislanyom kezebol, a sajat jatekait nem adja, stb. meg sorolhatnam holnapig?
nálunk 2-2 év van az unokatesók között.
nálunk akkor volt durva mikor a nagy 3 éves volt, enyém meg 1. nagyon komolyan bántotta, megharapta, fellökte, rálépett. féltékeny volt szerintem.
rászóltunk, de nagy ügyet nem csináltunk belőle. persze belül sírt a szívem, de ez ilyen sajnos.
aztán mikor tesóméknál jött a kicsi akkor a 2nagy iszonyú jó barát lett, a kicsit nyűstölték, mondjuk nem olyan durván mint amit az enyém kapott. most már szépen összenőttek mindhárman, simán magunkra is hagyjuk őket 1 órára is akár (úgy értem, hogy a gyerekszobában, mi meg a nappaliban kávézunk, beszélgetünk)
Hát, nem tudom, ki miért úgy gondolkodik, ahogy, de én bizony nem hagynám, hogy a gyermekeim bárki is bántsa. Hülyeségnek tartom, hogy "kicsi még ahhoz, hogy értse", a 2 éves lányom első perctől vigyázott a tesójára. Folyamatosan tanítjuk neki, mit hogy szabad vele csinálni, mit meg véletlenül sem.
Odáig végképp nem jutnék el, hogy a gyermekem fél valakitől. Ezt cserbenhagyásnak tartom. Te vagy a szülő, nem kell nyámnyiláskodni, ha a másik szülő nem teszi, neveld meg te a kölykét. Már ami titeket érint, abban a kérdésben nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!