Kinek milyen a 2,5 éves gyereke? Hogy viselkedik, miket tud, nem tud? Szokott-e hisztizni, ha igen mit csinál, te hogy reagálsz rá? Evés, alvás, szobatisztaság hogy megy? Úgy összességében minden érdekelne.
Szia!
Az én kisfiam a kettőt töltötte áprilisban. Egyedül eszik, iszik. Rajzol stb stb. Meglepően jól beszél, szépen választékosan. A hisztit mostanában kezdte, földhöz veri magát, ezzel még vannak problémák, nem nagyon tudom, hogyan kezeljem jól. Az éjszakákat nem alussza végig, egyszer kel hajnalban, de most már én nem szomtam felkelni hozza, csak vizet iszik ilyenkor és a csődületet berakjuk az ágyába így nekünk nem kell kelni hozzá. Szobatisztasággal sehogy nem állunk, 1 hónapja próbaltuk meg, abból is hiszti lett így hagytam. Majd egy pár hónap múlva ujraprobaljuk.
Nekem a kislányom 26 hónapos, nagyon okos, mindent megért abszolút bonyolult utasítást is. Rengeteget olvasunk együtt, mesét mondókát.
A passzív szókincse nagyon jó, minden testrészt tud (pl ilyet is hogy boka, térd mellkas) nehéz nem hétköznapi szavakat is. DE! Sajnos nem beszél. Csak a tipikus- anya apa mama tata baba kaka kukk kakk hoppá adjál nem ez az, saját teljes nevét meg a húga nevét- tudja.
Nem szobatiszta, de már sokszor pisil bilibe és mindig szól.
Mozgásban nagyon ügyes egyedül felmegy lépcsőn, váltott lábbal is. Ugrál, labdázni imád pontosan tud dobni kapni kézből kézbe rúgni oda ahova kell.
Egyedül is tud öltözni cipőt felvenni,enni inni.
Csak ez a fránya beszéd. Olyan mintha nem érdekelné, nem lenne számára kihívás, vagy érdekes. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!