Ha a játszótéren pisil/kakik be a gyerek, cseréltek ott helyben pelust, vagy rögtön hazamentek, vagy maradtok mintha semmi nem történik? Hogyan oldjátok meg?
Mire játszóteres korba léptünk, sose kakilt máshol, csak otthon. Valahogy így alakult. (Szobatiszta egyébként későn lett, nem ahhoz volt köze).
Így ezzel a problémával sose találkoztam.
A kisebbel nyilván korábban kezdtünk járni, de bele sem esett meg.
Elméletben attól függne, hogy hol vagyunk. Ha távoli játszótéren, akkor megoldanám ott. Jó időben a babakocsit használva pelenkázónak. Rossz időben keresnék zárt helyet.
Ha csak a lakástól 5 percre mentünk, akkor hazamennénk.
Persze
De nekem
Kakamatyi a lányom.. 2 éves és a szobatisztaság határàn is 4-5
De van, hogy 6 kaka is van neki
Mindig volt nálam pelenkazo felszereles és ha bekakilt, azonnal kicsereltem neki. Elmentunk a játszó legtávolabbi padjahoz, vagy a pingpong asztalra fektettem ha nem volt ott senki, így nem zavartunk senkit és két perc alatt megoldottuk. Mehetett tovább a játék.
Most vagyok bajban hogy már nem pelenkas. Ha kakilnia kell, muszáj hazarohanni, nem kakilhat a jatszon a bokorba... Az borzasztó gusztustalan lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!