Hányszor találkozik egy héten a gyereked a nagyszülővel?
Messze lakik anyukám sajnos , de heti egyszer összehozzuk. Van hogy egy napot eljön hozzánk , de utána héten általában én megyek a gyerekekkel egy pár napot (2-3). De olyan is van hogy elviszi a kettő nagyobbat és jókat buliznak a mamánál:) édes apám külön van vele kb 2-3 hetente találkoznak ő is messze lakik. Anyós ritkán kb 2 havonta találkozunk , de nem erőlteti meg magát még ha felajánljuk , hogy megyünk akkor is mindig olyan “nyűgös “ neki. Após ő eljön 3 hetente szeretjük nagyon. Pedig együtt vannak nem tudom anyós miért bújik ki a találkozások alól. Állítólag szereti a skacokat , de nem tudom talán csak így messziről:D
6hónapos., 2éves , 3,5 éves
Az én szüleimmel havi 1x-2x. (160 km-re lakunk)
Apai nagymama nagyon messze lakik, vele fél évente 2x-3x. A nagypapával 1 városban élünk, vele mikor hogy, van, hogy heti többször is, van, hogy 3 hétig nem.
Lemaradt, hogy 2,5 és 1 évesek a gyerekek.
15 voltam
11 hónapos.
Anyai nagyszülőkkel minden vasárnap találkozunk.
Apai nagyszülők nincsenek.
5 és 14 évesek. Apai mamával kéthetente általában, anyai nagymamaval kb havi egyszer. Apai nagypapaval sosem, anyai nagypapával évente 4-5 alkalommal, kivéve most a nagyobbik, ő jár hozzá hetente tanulni (pedagógus a nagypapa).
Mindenki 20 km-re lakik, anyai nagymamát leszamitva mindenki autóval közlekedik, amúgy jól jár ide a vonat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!