Hányszor találkozik egy héten a gyereked a nagyszülővel?
Apai nagyszülőkkel hetente 1x hétvégén.
Anyaiakkal havonta 1x, mert messze élnek.
A gyerek(ek) 6 és 8 évesek.
Miért kérdés ez? :)
Mindkét nagyszülőpár közel van, a távolabbiak is csak 1 településsel laknak odébb, nincs 10 perc kocsival.
Minimum 1x anyumékkal és anyósékkal is találkoznak, sőt, a lányom a hétvége egyik napján tuti ott alszik valamelyiküknél, van, hogy mindkét nap, péntek az egyik, szombat a másik nagyszülő. Ő 6 éves, ezt magától kéri, nem mi forszírozzuk, csak szeret velük is lenni. Napközben meg itthon van :D A fiam 2,5 éves, ő most nemrég kezdte ezt az ottalvást, havi 1-2x ő is marad a nővérével együtt.
Apai nagymama 1-2 hetente egyszer, anyai nagymama messze évente 1-2.
6 és 2,5 évesek, nem alszanak sehol nélkülünk.
Anyai nagymamájával minden vasárnap. Másik városban lakik, de elvonatozunk/autózunk hétvégente.
Apai nagyszülők messze dolgoznak, velük nagyon ritkán. Átlag havonta, 2 havonta 1x. Ők nem is igénylik a gyakoribb találkozókat. (az más kérdés, hogy a gyerek igényelné..)
Anyósommal heti 2x találkoznak, minden vasárnap nála ebédelünk és hétköznap egy nap ő hozza el a bölcsiből, mennek utána játszótérre vagy sétálni, amíg én takarítok és kicsit összekapom a lakást és magamat is.
Anyám eddig egyszer találkozott vele, az első szülinapja alkalmából, nem tudom, talán karácsonykor látja megint. Vagy ki tudja. Anyámat nem annyira érdekli, nem egy babázós típus.
14 hónapos.
15 hónapos.
Anyukámék hetente minimum kétszer, de valamikor többször vagy ott alszik. Egy városban lakunk. Nemsokára átveszi a gyedemet, én megyek vissza dolgozni, így hétköznap minden nap ott lesz munkaidőben.
Anyósom kéthavonta egyszer pár napra, ő messze él és jóval idősebb, nincs hozzá már idegrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!