Ha három hetente találkozik majd a gyermek a nagyszülőkkel, akkor ki tud alakulni szoros kapcsolat?
Persze most nincs találkozás, hiszen vírus van, de utána 3 hetente tudjuk csak szüleimet meglátogatni, mert sajnos sokba van és addig tudunk nyújtózkodni, amíg a takarónk ér és szüleim se tudnak beleadni, hiszen nekik ráadásul hitelük is van.
Na de a lényeg, hogy sajnos csak 3 hetente 2-3 napra tudnák látni, de inkább két napot, meg esetleg karácsony és szilveszter között több napot meg nyáron egy hetet, az unokát aki még picike. Szeretném, hogy a hosszú út ellenére a gyerekem szeressen odajárni és bízom benne, hogy ilyen kevés találkozás ellenére is ki fog tudni alakulni egy kötelék köztük.
Párom szüleit minden héten tudjuk majd látogatni vírus letelte után, hisz ők nagyon közel vannak.
Én boldog vagyok amiatt, hogy legalább az egyik nagyszülő közel van. Én nekem nem voltak sajnos nagyszüleim, mert már óvodás voltam és meghalt mindegyikőjük, számomra ez egy nagy törés volt és mindig imádkoztam, hogy egyszer nagy család legyünk és legyen idős is a gyermekem mellett és tudom, hogy a szüleimnek is fontos ez és örülnének, ha láthatnák és szeretném, ha a gyerekeim is jól megismerhessék őket, hisz ők neveltek fel és szeretem őket.
Az én nagymamám kb. 250 kmre lakik, így én gyermekkoromban mindig évente párszor találkoztam vele. Mégis nagyon jó a kapcsolatunk. A vírus előtt magamtól látogattam bizonyos időközönként pár napra. Szerintem nem az a fontos, hogy mennyiszer találkozik a gyereked velük, hanem hogy milyen környezetbe milyen emberek közé megy olyankor. Ha a nagyszülők egy nyugodt, biztos pont lesznek az életében, nem lesz gond.
21/L
Köszönöm szépen nektek!!:) Megnyugodtam!:)
Na meg nővérem gyerekei is pont nem rég születtek, nekik lettem a keresztanyjuk és félek ez a havi egy elég lesz -e a kereszt szülői feladatok ellátására, mindig is vártam, hogy az lehessek és számomra ez is fontos, sajnálom, hogy így alakult, hogy messze vagyunk.
De lehet idővel kialakul majd ez és rájövök, hogy ezen kár aggódni:) meg persze első a családom!!pici gyermekem és férjem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!