Reggeli kakaózás?
Valaki elárulná, hogy ez mire jó?
Több helyen is olvastam, hogy reggelire egy cumisüvegnyi kakaót adnak a gyereküknek.
Én mindigis utáltam a kakaót, lehet azért nem kaptam. És a gyerekeimnek sem adok. De ez hogy alakul ki, hogy reggeli helyett kakaót igyanak?
Nem kötekedés meg az egészségtelen része sem érdekel most.
Inkább az érdekel, hogy hogy kezdődik erre a rászoktatás. Nem tudom elképzelni. Szomjas, amikor felébred? De akkor miért ne vizet kap?
Ne nézzetek hülyének, szimplán kíváncsi vagyok.
"Úgy gondolom, hogy 1-2 éves gyerekkel még a legtöbb nő otthon van"
Amennyiben egyedüli gyerek. De ha már van ovis/sulis nagytesó, akkor biza időben el kell indulni ugyanúgy, mintha melóba menne anyuka.
Btw, én home office-ban vagyok állandó jelleggel, a 2,5 évesem otthon, a 6 évesem ovis. De tökmindegy, mit kreálok nekik reggelire, mert leghamarabb ébredés után 1,5 órával esznek. Nekem baromira belefér az a 10 perc reggelikészítés, csak épp senkinek nincs rá igénye fél 9-9 előtt, de már 7-kor ébren vannak.
A cukros kakaó tej kombóval az a legnagyobb probléma, hogy pillanatokon belül egekbe lövi a vércukorszintet, és ez semmilyen életkorban nem jó.
Én kicsit folyósabb zabkását csinálok a lányomnak, növényi tejből. Pár szem fagyasztott meggyet vagy áfonyát tesz bele. Ez nálunk elég standard reggeli.
De mi soha nem kínáltuk kakaóval. Így nem volt mire rászokni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!