Reggeli kakaózás?
Valaki elárulná, hogy ez mire jó?
Több helyen is olvastam, hogy reggelire egy cumisüvegnyi kakaót adnak a gyereküknek.
Én mindigis utáltam a kakaót, lehet azért nem kaptam. És a gyerekeimnek sem adok. De ez hogy alakul ki, hogy reggeli helyett kakaót igyanak?
Nem kötekedés meg az egészségtelen része sem érdekel most.
Inkább az érdekel, hogy hogy kezdődik erre a rászoktatás. Nem tudom elképzelni. Szomjas, amikor felébred? De akkor miért ne vizet kap?
Ne nézzetek hülyének, szimplán kíváncsi vagyok.
Nekem 2 éves koráig tápszer volt a reggeli a gyereknek, utána kakóra cseréltük mert azt kérte.
Most 2.5 és bölcsis, ott 8kor van reggeli, általában kakaó szendviccsel pékáruval.
Én is sokszor egy joghurtot eszek reggelire pl.
Mert muszáj tojást zabálni kolbásszal vagy kenyeret?
Nem muszáj, főleg nem zabálni. Sok alternatíva van. 😉
Tehát inkább a tápszeresekre jellemző, mert megszokták?
Konkrétan szilárd tápanyag helyett vagy amellé?
Sokan vannak úgy, hogy vagy idejük nincs reggelizni (rosszul szervezik a napot) vagy felkelés után egyből nem kívánják a szilárdat, ebben meg azért mégis van valami energia igaz a rosszabb fajtából. (cukor) Testvérem gyerekei pl ilyenek, otthon ébredés után egyből nem reggeliznek mert nem kell nekik.
Mi meg kb. a fél hűtőt ki tudnánk enni mert mi reggelizős fajták vagyunk. Nekünk a vacsora nem megy annyira. Sőt, én ha vacsorázok akkor reggel még éhesebb vagyok mint mikor nem vacsizok.
Amúgy kakaó. 32 éves vagyok, de még mindig reggelire kakaót iszok kávé vagy tea helyett. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!