Reggeli kakaózás?
Valaki elárulná, hogy ez mire jó?
Több helyen is olvastam, hogy reggelire egy cumisüvegnyi kakaót adnak a gyereküknek.
Én mindigis utáltam a kakaót, lehet azért nem kaptam. És a gyerekeimnek sem adok. De ez hogy alakul ki, hogy reggeli helyett kakaót igyanak?
Nem kötekedés meg az egészségtelen része sem érdekel most.
Inkább az érdekel, hogy hogy kezdődik erre a rászoktatás. Nem tudom elképzelni. Szomjas, amikor felébred? De akkor miért ne vizet kap?
Ne nézzetek hülyének, szimplán kíváncsi vagyok.
#17 én unom a kávét, igazából megszokásból iszom.
Na meg, hogy ki tudjak mászni az ágyból. 😂
De az azért nem telít el, mint egy cumisüveg kakaó.
21!
Hát én nem unom a kávét. Mondjuk nekem profi gépem van hozzá és jó minőségű alapanyagokat használok. Eltelíteni is eltelít, ha teszek bele valami szirupot is pluszban
20. Nem kell 2x etetni.
Tehát akkor azért kell, hogy kibírja az ovi reggeliig?
Nekem is frissen darálós kávéfőzőm van. De én nem azért iszom, hogy eltelítsen. Mondjuk én üresen szeretem.
De kezd összeállni. Akkor azért adtok kakaót, hogy eltelítődjön.
"Az ideális az lenne, ha ébredés után 1-2 órával enne. "
Ha 7-kor ébred, 9-kor reggeli az oviban, pont kijön a 2 óra.
De a miért pont kakaó, azt mindig nem értem.
Ráadásul elsősorban nem ovisokról szól a kérdés, azok azért már nem cumisüvegből isznak.
Pl az én lányomnak csináltam már turmixot banánból, erdei gyümiből is meg mindenféléből, de nem kéri.
Kakaót bármikor megissza. Így azt kap. Pedig minden gyümit szeret enni, de turmixként kiköpte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!