Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan vagyok dühös?

Jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés
5 éves kislányom hercegnő táborba akart menni és beírattuk. 1 hétig tart, zenélnek, táncolnak, kézműveskednek, öltözködnek ruhákba. Tegnap varázspálcát csináltak, ami kellett a mai zenés programhoz és egyedül a lányom nem készített, mint kiderült a képekről, nem értem miért. Emiatt mindegyik mai képen szomorú és kifizetnünk ezért 30 000-et... Miért nem figyeltek rá oda, vagy mit csinált addig, hol volt amíg a többiek kézműveskedtek? Ha megyek érte biztos szóvá teszem, de idegesít.
2021. júl. 28. 12:15
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
20-as, csak 2 értelmes választ kaptam. A többi számomra nem mérvadó, csak trollkodás. Ha ők a mindenki akkor ámen.
2021. júl. 28. 13:50
 22/59 anonim ***** válasza:
87%

Mostmár értem miert duzzoghatott be az a gyerek.... 😂

Szerintem elöbb nezz magadba, azt utána oktass ki barkit is.

2021. júl. 28. 13:55
 23/59 A kérdező kommentje:
22, miért ajánlasz olyat, amit te magad se próbáltál? Trollok...😁
2021. júl. 28. 13:59
 24/59 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár vitázni, nem tudjuk mi volt. Kérdezd meg, aztán tájékoztass minket is! Ha nem akart csinálni, de utólag megbánta, akkor nem jogos a dühöd. Ha valóban nem figyeltek rá, akkor elvárható, hogy elnézést kérjenek és megpróbálják orvosolni a helyzetet.
2021. júl. 28. 14:00
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
A kislányod mit mond, miért nincsen pálcája? Őt megkérdezted, mi történt?
2021. júl. 28. 14:02
 26/59 Derjaderja ***** válasza:
5%
Szerintem jogosan vagy dühös.
2021. júl. 28. 14:16
 27/59 anonim ***** válasza:
92%

Csak a képek alapján háborogsz, nem beszéltél sem a lányoddal, sem a táboroztatókkal!

Azt sem tudod mi volt/van, csak láttál pár képet és már kombinálsz, hogy csak a te gyerekeddel nem foglalkoznak! Lehet, hogy semmi olyan nem volt, amire te gondolsz. Lehet, hogy csak nem akart részt venni a lányod ebben a feladatban.

Nyugodj le, igyál egy kávét és engedd el ezt a témát egy kis időre!

Majd beszélsz a gyerekkel is meg a foglalkoztatókkal is!

2021. júl. 28. 14:18
 28/59 anonim ***** válasza:
88%
Jóég még mindig ezen pörögsz?? Hívd fel őket vagy én hívom fel :D
2021. júl. 28. 14:22
 29/59 anonim ***** válasza:
85%

Szerintetek elfogadja a táboroztatók akármilyen válaszát amiben az van hogy a kislány nem akart/tudott pálcát csinálni vagy megsértődött? A kérdező már előre elkönyvelte hogy nem az ő gyereke a “hibás” és szar a tábor.

Ha odamegy és kiveri a hisztit en is visszaadnám a maradék pénzt és szórakoztassa a kis hercegnőt anya.

2021. júl. 28. 14:29
 30/59 anonim ***** válasza:
83%
Trollkodik, ez nyilvánvaló. Csak azt tudnám, honnan van ilyen léhűtőknek erre ideje, hogy itt vergődjenek.
2021. júl. 28. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!