Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan vagyok dühös?

Jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés
5 éves kislányom hercegnő táborba akart menni és beírattuk. 1 hétig tart, zenélnek, táncolnak, kézműveskednek, öltözködnek ruhákba. Tegnap varázspálcát csináltak, ami kellett a mai zenés programhoz és egyedül a lányom nem készített, mint kiderült a képekről, nem értem miért. Emiatt mindegyik mai képen szomorú és kifizetnünk ezért 30 000-et... Miért nem figyeltek rá oda, vagy mit csinált addig, hol volt amíg a többiek kézműveskedtek? Ha megyek érte biztos szóvá teszem, de idegesít.
2021. júl. 28. 12:15
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Amikor mi szerveztünk táborprogramot, ott hatévestől volt a korhatár,de az adminisztratív szervezők valamiért beengedtek pár ötévest is, csak nem szóltal róla. Egy kivételével az összes ötéves éretlen volt arra ami várta őket, nem tudták még követni a programot,nem értették az utasításokat, stb. Nem is lett meg mindnek a nemezlabdája, amit készítettünk. Nem lehet hogy a te lányod is éretlen még, több és szorosabb figyelmet igényel,mint amit ott kapott? Mert nálunk ez volt a baj,nem volt kapacitásunk hogy külön figyeljünk a kicsikre.

Ez persze csak egy szempont, ezer más oka is lehet!

2021. júl. 28. 12:57
 12/59 anonim ***** válasza:
86%

A te válaszaid is elég érdekesek "kedves" kérdező...

Ide jössz egy ilyen kérdéssel. Ahogy te nemtudod a választ, hogy mi történt, úgy mi honnan tudjuk?

A lányodat sem ismerjük milyen... akár feltetelezhetnénk azt is, egy elkényeztetett p...a, nem kapott meg valamit, bedurcizott, mert az otthon menő...

De lehet jogos is, honnan tudjuk?!

Egy tábor meg nem arról szól, hogy 1000%ban a te gyereked körül ugráljanak, vannak ott többen is. Nem jut mindenkire mindig idő. Ha a te lányod nem tudta ezt élvezni, nemfeltetlen a táboroztatók a hibásak....

2021. júl. 28. 12:58
 13/59 anonim ***** válasza:
91%
Átéltem, ahogy mindenki. Most éppen te.
2021. júl. 28. 12:59
 14/59 A kérdező kommentje:
17, igen, ilyesmire gondolok én is. Bár voltak kisebbek is nála és nekik sikerült megcsinálni. Azt kétlem, hogy behisztizett volna, inkább nem mert kérdezni, vagy szólni.
2021. júl. 28. 13:05
 15/59 A kérdező kommentje:
13, akkor maradj csöndben, mert miattad nem hallom.🙄
2021. júl. 28. 13:14
 16/59 A kérdező kommentje:
12 persze hogy nem kell körbeugrálni, de azért figyelni kéne mindenkire...
2021. júl. 28. 13:20
 17/59 anonim ***** válasza:
80%
Ha tutyimutyi a gyereked és nem mer szólni vagy hisztis, az nehogy a táborszervezők hibája legyen már... :D
2021. júl. 28. 13:20
 18/59 anonim ***** válasza:
93%

"Azt kétlem, hogy behisztizett volna, inkább nem mert kérdezni, vagy szólni."

Hát ne haragudj, de ezzel mégis mit lehet kezdeni??

2021. júl. 28. 13:27
 19/59 A kérdező kommentje:
17 tipikus magyar hozzáállás, aki félénk azzal nem kell foglalkozni, sőt gúnyoljuk tutyimutyinak. 5-en vannak 20 gyerekre, azaz 4 gyerek jut 1 felnőttre. Azért én észre venném, ha valóban figyelek rájuk és nem a körmöm reszelem. Ti nem??
2021. júl. 28. 13:30
 20/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszed észre, hogy csak te vergődsz itt?

Fogadd el, ez a táboroztatás, ez van mindenhol...

Nem fogja senki a gyereked fenekét fényesre nyalni, csak mert te azt várod el...

És mindenki egyöntetűen ezt írja, lehet nem velünk van a hiba....

2021. júl. 28. 13:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!